Milyennek találod a bnőm alakját?
Figyelt kérdés
(ne haragudjatok a kategóriáért de jobbat nem találtam amibe tehettem volna) csak őszintén.
f17
2010. jún. 4. 16:23
11/21 anonim válasza:
Sportos
Tuti sportol!Vagy tévedek?
12/21 A kérdező kommentje:
köszönjük, igen sportol egyébként csak nem elég intenzíven
2010. jún. 4. 17:34
14/21 anonim válasza:
Erre azt mondani, hoyg tuti sportos háát...Nem csúnya nem azt mondom, de ha sportolna ilyen alakon látszana. Kicsit "izmosabb" illetve tónusosabb lenne a formája. Sajátz véleményem szerint átlagos. De mivel 17 vagy és gondolom ő is ekörül lehet még változhat. Lehet pár év múlva megfordulnék utánna az utcán de msot még nem:)
15/21 A kérdező kommentje:
köszönjük a válaszokat..
2010. jún. 4. 17:41
16/21 anonim válasza:
Nem azért, de szeirntem sportos a testalkata, nem túl szálkás,de nekem si hasonló van. És én meg régóta és rendszeresen sportolok..
17/21 anonim válasza:
legalább tudja, hogy kiraktad? és miért mások döntik el megfelelően néz-e ki? vagy ő akarja megtudni? te mit gondolsz róla? :)
18/21 A kérdező kommentje:
tudja igen..:) nekem ő a legszebb.:) de csak saját magával vannak problémái és szeretném neki bebizonyítani hogy nem szörnyű mint amilyennek látja magát:D
2010. jún. 4. 18:02
19/21 anonim válasza:
de örülnék, ha így néznék ki. bár a saját hasammal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!