Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy vékony, nem túlságosan,...

Egy vékony, nem túlságosan, de vékony lány alakját neten miért szólják le mindig?

Figyelt kérdés
Például felrakja egy lány a képét, tök lapos hassal, vékony derékkal, és akkor egyből mindenki elkezdi mondani, hogy áááh nekem nem tetszik túl vékony vagy nincs mit rajtad fogni blabla.. de hát olyan lány nincs, akinek nagy a melle, kerek a feneke, vékony a dereka, magas és hosszúak a lábai... nem értem. mert szerintem inkább legyen valaki kisebb mellű+vékonyabb, mint nagy mellű+ducibb.. de akkor miért mondja mindenki az ellenkezőjét?
2011. szept. 8. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted jobb a kis mellű és vékonyabb, mások szerint jobb a nagy mellű, ducibb. Ez változó aranyom, emiatt ne legyen kissebségi komplekszusod. :)
2011. szept. 8. 18:01
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
irigyek...
2011. szept. 8. 18:32
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is szebb a kisebb mellű+vékonyabb lányok. Sokan irigyek azért mondják ennek az ellenkezőjét. Persze nem azt mondom, hogy mindenki irigy. Valakinek pont az ellenkezője tetszik.
2011. szept. 8. 18:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem kis melleim vannak és mégis tök vastak a combom :S..szval pont a legrosszabbik fajtàból vagyok..szerencsére a fejem kompenzàlja a dolgot, de dolgozok rajta..nekem az àtlagos alak jön be :) erre gyúrok
2011. szept. 8. 19:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert irigyek. Nekem is beszólt egy csaj, hogy lapos vagyok, de ő meg egy dagadt tehén volt, szóval ennyit erről..
2011. szept. 8. 22:19
 6/6 anonim ***** válasza:
69%
Nem hiszem, hogy irigyek lennének. Egyszerűen csak mindenkinek más tetszik. Egyébként ha valaki felrakja a képét és megkérdezi hogy tetszik akkor fogadja el, ha valakinek az a véleménye, hogy túl vékony ( vagy túl kövér vagy akármilyen ). Ha nem viseli el a kritikát és csak önigazolást keres, akkor ne is kérdezzen inkább!
2011. szept. 9. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!