Szerintetek csúnya ez a tipusu mell?
Nekem ilyen a mellbimbo udvarom, csak kisebb a mellem, B kosaras. Gyulolom, nagyon felek hogy a fiuknak nem tetszik. Eddig 2 sraccal voltam, egyikuk se mondott ra semmi rosszat, de megis folyamatosan bennem van a gorcs es nem tudom lekuzdeni.
Ízlés kérdése. Van aki szerint az, másoknak inkább izgalmas.
(volt ilyen párom, és nekem tetszett, szerintem is különlegesen nézett ki, és izgató volt)
Ízlés kérdése, nekem annyira nem jön be, de ha minden más stimmel, emiatt biztos nem fogok duzzogni.
Kevés olyan ember van, amin minden úgy van, ahogy az a legjobb.
Ezen ne stresszelj, hülyeség. Százszor több komolyabb aspektusa van annak ami miatt járnék/nem járnék egy nővel (és ezek bármennyire is hihetetlenek, inkább belső értékek). :)
Majd idővel rájössz Te is! :)
F39
Ilyenkor jövök rá mindig férfiként, hogy a nők szerint miért minden pasi átlagon aluli.
Magukból indulnak ki, mikor párt választanak.
Ugyanis ők azok, akik egy árnyalatnyi hajszínen/körömlakkon képesek kiborulni, azok, akik szerint egy ilyen (vagy hasonló) mell gond, akik szerint pár centi testmagasságon/hajhosszon múlik a boldogság, és azt gondolják, hog mi férfiak is úgy működünk, mint ahogy ők, hiszen ők csak a saját működésük ismerik.
Szerintem egyértelmű, hogy nem a kérdező van a képen, de sebaj.
Egyébként semmi baj nincs az ilyen típusú mellekkel, sokkal fontosabb, hogy ki van "mögötte".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!