Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy a mellem?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy 13 évesen 80 Cs mellem van, emellé pedig 150 cm vagyok és több helyen is olvastam már, hogy nem fogok már nőni. Így elég visszataszító látvány vagyok, és az sem igazán könnyíti meg a helyzetem, hogy a suliban folyton beszólnak emiatt. Félek, hogy emiatt soha nem fogok kelleni senkinek. Szerintetek is ronda látvány? Vagy normális?2014. dec. 7. 21:02
3/22 anonim válasza:
nem hiszem hogy visszataszító lenne
nőhetsz még... nem más mondja meg meddig nőhetsz
4/22 anonim válasza:
Mutass kpet, anlkül nem tudom milyen látvány.
7/22 anonim válasza:
20 eves korodig nosz, ugyhogy ezen ne aggodj!
8/22 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy túl nagy mell. (és terészetes)
9/22 anonim válasza:
nyugi noni fogsz meg.
en 14 vagyok 90c es 161 cm vagyok es nekem is beszolnak a suliba h uhh de megd*gnalak meg ilyesmi de ne foglalkozz veluk. meg valtozo korba vagy.
10/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kép nincs!
Amúgy azért, mert 11 évesen jött meg, és állítólag utána már növök. Amúgy 12 évesen voltam 146 centi. De nagyon idegesít, hogy ekkora maradok két Cs labdával.
2014. dec. 7. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!