Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy a mellem?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy 13 évesen 80 Cs mellem van, emellé pedig 150 cm vagyok és több helyen is olvastam már, hogy nem fogok már nőni. Így elég visszataszító látvány vagyok, és az sem igazán könnyíti meg a helyzetem, hogy a suliban folyton beszólnak emiatt. Félek, hogy emiatt soha nem fogok kelleni senkinek. Szerintetek is ronda látvány? Vagy normális?

2014. dec. 7. 21:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ritka az orvosilag is gondot okozó, túl nagy mell. És a 80/C messze nem orvosi eset. 100%, h semmi baj vele.
2014. dec. 7. 21:10
 12/22 anonim ***** válasza:

nekem is 11 evesen jott meg.

es ezzel mi a baj? miert ne nonel?

2014. dec. 7. 21:10
 13/22 anonim ***** válasza:

Hogy a vérbe ne nőnél már?! Az emberi test kb 24 éves koráig nő. Te is így leszel, hacsak nincs valami fejlődési rendellenességed.

Miket szólogatnak be?

2014. dec. 7. 21:25
 14/22 anonim ***** válasza:
45%

Férfi szemmel mondom, hogy olyan, hogy túl nagy természetes mell, na olyan nincs! Minél nagyobb, annál szebb! 100%, hogy nem vagy visszataszító látvány (főleg nem ezért), épp ellenkezőleg. A kis mell, na az szerintem se szép. Nem tudom, honnan szedted, hogy a nagy mell csúnya, mikor pont fordítva van.

A beszólások pont azért vannak, mert fiúk imádják (legalábbis a nagy többség) a nagy melleket. És általában az se szokott gond lenni, ha egy lány alacsony. Szerintem kimondottan előny. Volt egy hasonló alkatú osztálytársam, kb. ilyen alacsony volt, hatalmas mellekkel, mindenki odáig volt érte. Persze szó sincs róla, hogy ne nőhetnél.

2014. dec. 7. 21:27
 15/22 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom elolvasni a kérdést. Nem veszi be az agyam. Valami mellről van szó, meg valamiről, ami túl nagy. Nem tudom összerakni esküszöm.

27F

2014. dec. 7. 22:49
 16/22 anonim ***** válasza:
Egy mell sosem túl nagy. ;D
2014. dec. 8. 03:27
 17/22 anonim ***** válasza:
52%

olyan nincs hogy túl nagy mell

csak olyan van hogy túl kicsi

majd döglenek érted középsuliba :D

2014. dec. 8. 05:15
 18/22 anonim ***** válasza:
"olvastam már, hogy nem növök..." ez nagyon vicces. 13 éves vagy basszus, 21-22 éves korodig simán nőni fogsz még! anyukádék is ekkorák?
2014. dec. 8. 07:54
 19/22 anonim válasza:

Ne mutasd ki hogy szarul esik a beszólása.

Szépen mosolyogj rá,és kérdezd meg tőle hogy tudja e milyen farágó bogarak léteznek...?

Aztán közöld vele hogy van a Keményfa szú ,meg van olyan mint ő vagyis puhafa-szú! :D

És nézd meg milyen pofát vág! :) :)

Örülne még ő ha egyszer olyan formás ciciket simogathatna...

Nincs miért szégyenkezned!Szerintem emiatt többen fognak még életed során irigyelni... ;)

Ez többnyire inkább szép látvány,és teljesen normális!

2015. márc. 8. 15:28
 20/22 anonim ***** válasza:
Majd 5 év múlva fogod értékelni,addig még minimum 10 centit fogsz nőni.Nekem is ez volt a problémám pont 10 éve és annyira irigyeltem azt,akinek aranyos,kis formás cicije van.
2017. febr. 25. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!