Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy a mellem?
nekem is 11 evesen jott meg.
es ezzel mi a baj? miert ne nonel?
Hogy a vérbe ne nőnél már?! Az emberi test kb 24 éves koráig nő. Te is így leszel, hacsak nincs valami fejlődési rendellenességed.
Miket szólogatnak be?
Férfi szemmel mondom, hogy olyan, hogy túl nagy természetes mell, na olyan nincs! Minél nagyobb, annál szebb! 100%, hogy nem vagy visszataszító látvány (főleg nem ezért), épp ellenkezőleg. A kis mell, na az szerintem se szép. Nem tudom, honnan szedted, hogy a nagy mell csúnya, mikor pont fordítva van.
A beszólások pont azért vannak, mert fiúk imádják (legalábbis a nagy többség) a nagy melleket. És általában az se szokott gond lenni, ha egy lány alacsony. Szerintem kimondottan előny. Volt egy hasonló alkatú osztálytársam, kb. ilyen alacsony volt, hatalmas mellekkel, mindenki odáig volt érte. Persze szó sincs róla, hogy ne nőhetnél.
Nem tudom elolvasni a kérdést. Nem veszi be az agyam. Valami mellről van szó, meg valamiről, ami túl nagy. Nem tudom összerakni esküszöm.
27F
olyan nincs hogy túl nagy mell
csak olyan van hogy túl kicsi
majd döglenek érted középsuliba :D
Ne mutasd ki hogy szarul esik a beszólása.
Szépen mosolyogj rá,és kérdezd meg tőle hogy tudja e milyen farágó bogarak léteznek...?
Aztán közöld vele hogy van a Keményfa szú ,meg van olyan mint ő vagyis puhafa-szú! :D
És nézd meg milyen pofát vág! :) :)
Örülne még ő ha egyszer olyan formás ciciket simogathatna...
Nincs miért szégyenkezned!Szerintem emiatt többen fognak még életed során irigyelni... ;)
Ez többnyire inkább szép látvány,és teljesen normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!