Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egy szép mell kompenzálja a csúnya puncit?
Figyelt kérdés
A melleim szépek,kerekek,nem kicsik,nem lógnak,meg semmi ilyesmi.Kiskorom óta sportolok,és ez meglátszik rajtuk,viszont a puncim az csúnya,egyik kisajlam kilóg egy kicsit +van egy kicsit kiálló anyajegy a nagyajkam szélén.2015. márc. 7. 09:36
1/18 anonim válasza:
Attól függ tényleg mennyire szépek azok a mellek
2/18 anonim válasza:
Nem kompenzálja, de ez személyfüggő is. De ha csak annyi a gond, amit írsz, szerintem nem is kell kompenzálni. Küldj róla képet, és megmondjuk.
3/18 anonim válasza:
Igen,de szerintem biztosan szép :)
4/18 anonim válasza:
Nekem inkább egy szép arc kompenzál egy csúnya mellett és puncit is. :D
5/18 anonim válasza:
Egy punci maximum akkor csúnya, ha a csikló már-már akkora, mint egy kisebb pénisz.
6/18 anonim válasza:
Azt a puncit is ki lehet nyalni. Kezdésnek! /F.
8/18 anonim válasza:
Nincsen csúnya punci!!! Csak ápolatlan.
10/18 anonim válasza:
Kérdés, hogy mennyire durva a puncid. Ahogy leírtad nem lehet annyira vészes, bár látni kellene.
Akkor lenne zavaró, ha nagyon kitűnő lenne az elváltozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!