Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Snake bite piercing begyulladt?

Snake bite piercing begyulladt?

Figyelt kérdés
Fél éve szúrattam szalonban labretet és a bal oldalra is egy pct. A labret szépen begyógyult, de a másik egy hét után is fájt és be volt dagadva, ezért ki kellett venni.Most szúrattam snake bite-t, és a (korábban már egyszer átszúrt) baloldal szépen begyógyult, semmi baja nem volt, de a másik oldal ugyanúgy reagált mint a másik legutóbb. Az lenne a kérdésem, hogy feltétlenül vegyem-e ki ezt is, hátha másodszorra ennél se lesz baj, vagy érdemes várni, hogy gyógyuljon. Ez utóbbinál tudtok-e valami tanácsot adni?

2018. jan. 7. 10:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is snake bite-om van es juniusba szurattam azota sokszor ha raharapok vagy beakad picit ugyanugy begyullad hiaba szurattam mar honapokkal ezelott

en 70%os gyogyszertari alkohollal kenem (kivulrol!!!) meg estenkent ezust koloiddal fujom be vagy tetrannal kenem

nekem par nap alatt elmulik es nem lesz bedagadva se semmi:)

arra a kerdesedre pedig hogy kivedd e vagy sem szerintem ne vedd ki hanem probald meg kezelni sok oldalon irjak hogy ha begyullad elolrol kell kezdeni a kezeleset tehat amit a piercer mondott neked hogy hogy kezeld azt kezdd el megint

de ha vegkepp nem gyogyul vedd ki mert valoszinu nem birja a szervezeted vagy ilyesmi esetleg mas fajta ekszert vegyel bele:)

2018. jan. 7. 10:36
 2/2 A kérdező kommentje:

de nekem nem újból beggyulladt, hanem el sem múlt, pedig kentem Tetrannal meg Betadinnel is naponta többször,meg jegeltem is az első héten. de semmi :/

azért nem gondolnám. hogy nem bírja a szervezetem. mert mint írtam, a másik oldalon is ez volt, aztán meg semmi gond nem volt

2018. jan. 7. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!