Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Snake bite pc házilag, hogyan?

Snake bite pc házilag, hogyan?

Figyelt kérdés

Otthon szeretném magamnak meg csinálni ezt a pc-t, de lenne pár kérdésem. Honnan szerezzem be hozzá a tűt? Melyik érzéstelenítőt ajánlanátok? Mit ne egyek, mennyi ideig? Van-e olyan pont, amit ha át szúrok, akkor annak nem lesz jó következménye? Mire vigyázzak?

Aki csak annyit tud mondani, hogy mennyek szakemberhez, az inkább hagyjon!:D A normális válaszokat előre köszönöm:)

2014. febr. 5. 22:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Tűt orvosi segédeszköz boltban lehet venni, én 1.5 milis branüllel csináltam. Érzéstelenítés jéggel, vagy ha van, akkor lydocainnal. Arra figyelj, hogy kenegesd, ápold, és akkor remélhetőleg nem lesz semmi baj vele. Tejterméket az első hétben ne fogyassz, alkoholt se nagyon. Nekem semmi bajom nem volt vele, pedig nem vagyok szekember. Ezzel nem bíztatlak, mert lehet, hogy csak mákom volt, hogy nem rontottam el, de nem egy nagy dolog az egész.
2014. febr. 9. 18:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!:) ment a zöld pacsi:D
2014. febr. 9. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!