Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha nem áll jól valakinek egy...

Ha nem áll jól valakinek egy hajszín, akkor minek viseli azt?

Figyelt kérdés
Tegnap szilveszteri bulin, egy ilyen 20 év körüli lánycsoport, mindnek hidrogenszőkére festve a haja, de ilyen sárgás árnyalattal megspékelve, piros ruhában. Nem is a ruhan voltak az emberek fennakadva, hanem azon, ahogy összeségében kineznek. Mièrt csinálnak magukból bohócot?
2018. jan. 1. 18:17
 1/5 anonim válasza:
100%

Az ország keleti részén lakunk, egy többségben "barna" városban. Imádom nézni, mikor ilyen 40-es, 50-es kiélt cigányasszonyok vörösre vagy szőkére festetik a hajukat (rikítóra), de már vállig le van nőve.

Persze, semmi közöm hozzá, de esztétikailag csúnya.

2018. jan. 1. 18:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Sokan azt hiszik, hogy ha valami rikító ronda színt kennek magukra akkor attól nőiesek lesznek.

Pedig épp az ellenkezőjét érik el vele. Sokan vannak középkorúak, akik élénk pirosas-vörös színre kenik a hajukat, ettől csak idiótának néznek ki.

2018. jan. 1. 18:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kislánykorom óta platinaszőke hajra vágytam, és amikor végre megvalósult, kiderült, hogy szörnyen áll nekem. Nagyon nehéz volt beletörődni, hogy az a hajszín, ami a leggagyibb, legocsmányabb nőből is bombanőt csinál, hozzám nem illik.
2018. jan. 1. 19:04
 4/5 anonim ***** válasza:
93%
Engem nem zavar, hogy mit visel, amíg ő maga jól érzi magát. Csak ne kezdje el fikázni azokat, akiknek nem tetszik az adott szín.
2018. jan. 1. 19:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert azt hiszik, hogy szép a platinaszőke haj.

Nah, sokan nem tudják mi áll rajtuk rosszul.

2018. jan. 1. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!