Colour b4 hair colour remover valakinek bevált?
Figyelt kérdés
Akkor is használ ha előtte C vitamin poroztam a hajam (és ettől elég csúnya rókás vöröses szine lett)? Ezt is eltűnteti? Miután rátettem muszáj befessem a hajam?2016. febr. 15. 16:06
1/4 anonim válasza:
A Colour B4 leszedi a festéket. A C vitamin nem festék, hanem kiszed valamennyi pigmentet a hajból, tehát pont ellentétesen működik mint a festék. Ezt nem fogja eltüntetni. Csak simán fesd be.
2/4 A kérdező kommentje:
Előtte be volt festve sötét barnára :) azt próbáltam C vitamin porral kiszedni..vöröses lett..és gondoltam rá teszem a festék eltávolitot..hátha kiszedi azt a vöröses árnyalatot belőle amit a c vitamin okozott..és ujra szőkés barna leszek
2016. febr. 15. 16:25
3/4 anonim válasza:
Nekem a feketét leszedte teljesen! Én is c vitaminoztam előtte és nekem a vöröses árnyalat is eltűnt:) Szerintem nagyon jó termék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!