Létezhet hogy valakinek semmilyen hajszín nem áll jól?
Figyelt kérdés
Azt mondják az eredeti mindenkinek jól áll, hát nekem nem. Az enyém ilyen egérbarna, fáradtnak, betegnek és idősebbnek tűnök vele, ezért gondoltam befestem, de itt jön a csavar: rájöttem, hogy a többi szín is rosszul áll. A szőkével szinte eltűnik az arcom, a sötétebb barnával vagy vörössel meg olyan sápadt vagyok, mint egy zombi.
Létezik, hogy valakinek semmilyen hajszín nem áll jól? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? :D
2016. aug. 10. 23:23
1/3 anonim válasza:
Rossz árnyalatot választottál, minden színnek vannak hidegebb/melegebb változatai. Melegebb árnyalatú barna nem kellene hogy sápasszon. Ilyesmi
2/3 anonim válasza:
nem, valószínűleg csak nem jó árnyalatot választottál
3/3 anonim válasza:
ez hülyeség. az a baj, hogy akiknek ilyen mosogatólé színű szürkésbarna hajuk van, egyből ráfestik a szőkét vagy feketét. pedig kb ugyanazt a színt kéne keresni, csak kicsit élettelibb változatát, valami élénkebb barnát, ami nem szürkés, hanem jó a színe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!