71/105 anonim válasza:
ahhoz képest hogy sportoltok egyáltalán nem feszes a bőrötök!
1 kép: hát kicsi mell, aránytalan test
2 kép: egy fokkal jobb de itt is kicsi mell nincs csípő
3 kép: itt már látszódik egy nőies alak ami arányos
tehát:
6,7,9
de amúgy ciki interneten mutogatni magatokat egyikőtök sem valami hú ha :) ráadásul szerintem nem vagytok még 18 évesek sem!
25/F
74/105 A kérdező kommentje:
ömm..előszöris köszi a válaszokat.
aztán..nem mutogatni szeretnénk magunkat, hanem mások véleménye érdekelne, mert én tudom, hogy eszméletlen rondának látom magam, de mindenki magával szemben szigorúbb. az érdekel, hogy ki mit gondol rólunk.mert eddig kb. semmi pozitívat nem hallottam, de igazából negatívat se..úgyhogy most itt van. (:
2010. jún. 4. 14:54
75/105 anonim válasza:
ááá hol a kép hátulról?? és mikor mondod el h melyik vagy te? és menyi idős vagy am?
76/105 A kérdező kommentje:
hadd maradjunk inkognítóban.^^
2010. jún. 4. 19:50
78/105 anonim válasza:
engem is érdekel a kép hátulról pls :D azon lehetne látni mennyit sportoltok.
79/105 anonim válasza:
A másodiknak olyan mintha farka lenne,egyik sem tetszik
80/105 Tőkésréce válasza:
Jó hát már az is haladás, hogy nem vagytok elhízva, mint egy vemhes anyakoca. mai világban ez nagyon sokat dob egy női imázson. az alakotokkal végülis semmi baj, persze, ha sportolnátok, ezen nagyon sokat lehetne még javítani. 3-iknak meg már cickója is van. már csak az arc és a belső hiányzik, azok is nagyon sokat számítanak magán a szexuális kisugárzáson is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!