Hát szerintem marhára nincs igaza annak, aki leoltotta a képeket... Miért kéne minden csajnak "barbi" kinézete legyen? Ez lehet így is szép... és szerintem egyik se mondható kövérnek. Persze, van még mit formálni mind a 3 csaj testén, de szerintem nem rosszak.
Nagyon kíváncsi lennék arra, aki olyan részletesen, és tuskó módon kommentált....
egyáltalán nem kövérek. csak átlagos testalkatuk van...
5,6,6
Nem vagyok egyik se. Teljesen kívülálló vagyok. Egyszerűen nem bírom az ilyen tuskókat, akik leszólják másokat, azért amiért nem tökéletesek!!!
Hasonlítsd össze egy dagadékkal, akinek ráadásul ragyás, és ronda bőre van... de még azt se lenne jogod így leszólni!
ez a baj ezzel az oldallal (illetve nem is az oldallal, hanem néhány hozzászólóval)
ha valakinek más a véleménye, netán azt el is mondja és a különbözik az enyémtől, akkor HARC HARC HARC.
és GYŐZKÖDÉS, SÉRTEGETÉS, VISSZATÁMADÁS, ANYÁZÁS stb stb
A kiírásban az volt. Vélemény?
Akkor tessék elfogadni. Ha meg a negatív dolgok nem tetszenek, felesleges kiírni a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!