Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk.1-10-ig pontozzátok a 3...

Fiúk.1-10-ig pontozzátok a 3 lány testét. Vélemény?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jún. 3. 18:44
 61/105 anonim ***** válasza:
Átlagosak. 5 pont mindegyikre.
2010. jún. 3. 20:21
 62/105 anonim ***** válasza:
hát.. ebből már nem lesz újabb kép:(
2010. jún. 3. 20:27
 63/105 anonim ***** válasza:
89%

sztem az a ciki, h ők hárman veszekednek rajta, h kinek van jobb teste....

mindegyik tegyen érte h meg legyen elégedve magával

Egyiknek sincs olyan alkata, h jobbat nem lehetne belőle kihozni. Minden este egy kis futás csodákra képes.

Nekem hasonló alkatom volt mint az utolsónak, de elkezdtem sportolni és szemmel látható az eredmény:)

2010. jún. 3. 20:36
 64/105 anonim ***** válasza:
56%
ja és az utolsóra kicsi a melltartó
2010. jún. 3. 20:38
 65/105 anonim ***** válasza:
75%
Ez nem harc de igaza van! Ha hasonló kérdést tesz fel valaki, rögtön jön 1000 válasz, hogy sportolj, egyél kevesebbet, nagy a hasad kicsi a melled stb. Nos.. Kicsi a melle? Műtesse meg? nem tehet róla, esetleg még fiatal és nőhet neki/nekik. De valamilyen szinten a másik feleknek is igaza van, mert ha feldobja a képet netre, hogy mi a vélemény hát akkor ez van, fogyjatok le stb ha tökéletes alakot szeretnétek akkor egyetértek az előző válaszolókkal (is). De azért én is kíváncsi lennék, hogy itt a válaszadók többsége mind olyan jól néz ki és kifogástalan az alakja, hogy másoknak ossza az észt arc nélkül, hogy mit kéne tenni a testéért mikor lehet, hogy ott a kedves gép előtt ülők szorulnának edzésre.. Amúgy mind a 3 csajszinak jó az alakja és ha nem sportolnak és fogynak akkor sem kövérek, egyáltalán nem kövérek, láttatok már kövér embert vagy molettet? Egyikhez sem tartoznak ez azért szerintem ezzel mindannyian egyetérthetünk. Abba meg nem kéne beleszólni, ami testi adottság, hogy mekkora a mell mérete. Jó hogy nem mondjátok, hogy azt plasztikáztasd meg, mert kicsi, fogyj le, sportolj és akkor tökéletes alakod lesz és mehetsz a fürdőruha plakátra. Eléggé ez jön le a válaszokból, hogy barbie babát akartok kihozni mindenkiből és minden ilyen jellegű (képpel ellátott) kérdésnél ez olvasható, hogy bomba nőt, adonisz pasit csinálnak az emberek mindenkiből.
2010. jún. 3. 21:33
 66/105 anonim válasza:
4, 8, 8
2010. jún. 3. 21:51
 67/105 anonim ***** válasza:
92%

6 6 6

hű de sátáni

2010. jún. 3. 21:55
 68/105 anonim válasza:
3 3 6
2010. jún. 3. 22:11
 69/105 anonim válasza:
nem kicsi, csak push-up, amugy szépek
2010. jún. 3. 22:13
 70/105 Tőkésréce válasza:
22%

5,6,7

az utolsónak már legalább van egy kis melle is

2010. jún. 3. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!