Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Konditeremben ciki zuhanyozni?...

Konditeremben ciki zuhanyozni? Ti szoktatok? Nem vagytok szégyenlősek?

Figyelt kérdés

Nekem holnap le kellene tusolnom edzés után, mivel utánna programom van, és nem lesz időm hazaugrani. De borzasztóan szégyenlős vagyok, és látom, hogy ott mindenkinek bomba alakja van, nekem pedig nem igazán, ráadásul a mellem sem a legszebb. Már az öltözés se kellemes.

17/l

2017. dec. 20. 21:02
 1/3 anonim ***** válasza:
46%
Pont hogy ott lehet látni, hogy a legtöbb "bomba alakot" csak a szűk cicanaci tartja...
2017. dec. 20. 21:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Én mindig helyben letusoltam utána. Nem jó már a hazaúton se szétizzadva, büdösen utazni.
2018. márc. 11. 18:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem tusolj le nyugodtan, semmi baj nincs vele, úgysem téged fognak nézni, ha igen akkor sincs baj :) Inkább ott nézzenek, minthogy büdösen, izzadtan menj az illető elé.
2018. márc. 11. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!