Kerültél már kínos helyzetbe magassarkú cipő miatt?
Haat, nem tudom mennyire jatszott kozre az, hogy magassarku, de en majdnem eltaknyoltam vele.
Baratnommel mentunk suliba, aznap hajnalban esett az eso es reggelre megfagyott a viz az uton... Hat, ne is mondjam milyen kinszenvedes volt, es egy nagy tomeg mogott vegul el is estem, baratnom es a kapu miatt megmaradtam XD
2 alkalommal.
Egyszer baratnöm, zuhogo esöben belelepett egy racsba, amibe beleakadt a magassarkuja. Annyira, hogy majdnem orra esett es kicsuszott a laba a cipöböl. En, mint hös, termeszetesen elkaptam es a cipöjet is oda akartam adni neki. Az viszont annyira beleakadt a racsba, hogy szinte kitepni kellett es teljesen tönkre is ment a probalkozas soran. Keves vigaszt jelentett kedvesem szamara, hogy vegül büszken atnyujtottam neki labbelije maradvanyait... Igy vihettem a kezemben vagy 200 meterig. Szerencsere nagyon vekony a baratnöm, de az esö ellenere ereztem, hogy izzadok, mint egy lo es miutan vegül megerkeztünk, kapkodtam levegöert, amit megjatszottnak tartott es sulyat illetö kritikanak. Sportosnak tartom magam, de azott, csuszos, 50 kg-s lanyt cipelni akkora tavon kimeritö volt.
Suliban adtunk elő egy táncot, és a kemény 3-4 cm-es magassarkúban úgy megbicsaklott a bokám, hogy hajszálon múlt, hogy nem vesztettem el teljesen az egyensúlyom és nem esem el 500 ember előtt.
Hiába, nem vagyok hozzászokva a minimális sarokkal rendelkező cipőkhöz se. :D
Rácsba nekem is szorult már bele, alig lehetett kiszedni.
Egyszer meg letörött a sarka és sántikáltam hazafelé :)
Na ez nagyobb ciki volt.
1.Tobbszor leestem a lepcso
2.Egyszer majdnem raestem egy foura😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!