Első magassarkúnak jó ez a cipő?
Még soha nem volt a lábamon magassarkú. Első ilyen cipőnek venném. Csak tartok tőle, hogy nagy lesz a súlya vastag talpa miatt. viszont vastag a sarkas tartja a bokámat. És persze nem csúszik a talpa. Szerintetek? 16/L
Nekem hasonlo van es annaka ellenere, hogy borzalmasan tudok szenvedni a magassarkukban, mindennap ezt hasznalom es egyaltalan nem faj benne a labam, kenyelmes, meg futni is tudok benne :D
4-5 kilometereket setalok benne mindennap.
Ha azért akarsz magassarkút, hogy nőiesebb legyél, akkor ezt kár megvenned. Ez a vastag, recés talp nagyon otromba, egy lapossarkú csizma ezerszer jobban tud kinézni.
Szerintem sokkal jobb, ha egy közepes sarkú alkalmi cipővel kezded a magassarkúzást, amit először ünnepi alkalmakra veszel fel, aztán ha megtetszik, akkor tavasszal, nyáron a hétköznapokban is jó lesz.
Igen! Nekem is nagyon tetszenek az ilyen cipők *--*
15/l
Ez azért lehet sokkal kényelmesebb mint az alkalmi tűsarkú, mert vastag a talpa és sokkal jobban tartja a lábad.
Ezen kívül ha nem nagy eseményre készülsz tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!