Hol találhatnék ilyen alkalmi magassarkút?
Szalagavatóra és ballagásra keresnék cipőt.
Nem sokat sétálok nagy magassarkúkban, viszont táncoltam, így a 11-12 cm még nem okoz gondot.
Olyan cipőre gondoltam, ami egyszerű platformos, lekerekített elejű fekete (Lehetőleg tűsarkú, de az nem muszáj) magassarkú. Viszont jó lenne, ha a közepén, tehát a bokám alatt 4-5 centivel elöl egy kb 3 centi vastag gumi odafogná a lábam.
Csatosat már találtam, viszont gumisat sehol.
Platformos cipőt alkalomra nem javasolnék, mert nem számít elegánsnak. Egy buliba még OK, ha annyira rajongsz érte, de szalagavatóra és ballagásra a vékony talpú körömcipő való. Szerintem amúgy is sokkal kecsesebb, nőiesebb egy platform nélküli cipő, akkor is, ha kevésbé magas. Próbálj meg ilyeneket, lehet hogy a lábad is jobban fogja tartani, és nem fog hiányozni az a gumi.
#1 köszönöm szépen a linket meg a tanácsot is, viszont ez nem igazán az én stílusom. Nem tetszik, ha nincs lekerekítve a cipő orra teljesen.
Valami ilyesmire gondoltam csak ugye hogy tartsa a lábam pl a keringőnél valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!