Ennyire ciki manapság, hogyha valaki sima bugyit hord?
Én világéletemben azt hordtam,rendes,sima bugyit,de nem azt a literes fajtát:DSok ismerősömön mostanában csak tangát látok,némelyikükön 1-1 francia bugyit:O Itt az oldalon is mindenki azt írja,hogy ő tangát hord,semmi mást.Ennyire kiment volna a divatból a rendes bugyi?Ennyire ciki lenne?
Amúgy én utálom a tangát,akkor inkább már francia bugyi,csak azzal meg az a bajom,hogy olyan mintha egy kis rövidnadrág lenne rajtam:)
16/L
Szerintem nem ciki, en sem hordok tangat, nem is tartom sem szepnek, sem kenyelmesnek, ahogy nehany kerdesben irjak.
A hagyomanyos fehernemu gyonyoru, ha egy formas feneken van. A francia pedig sokat sejtet, megis sokat takar, tehat szerintem a legjobb/legszexibb.
Szia!!
Mindenki azt hordjon ami neki kényelmes!! Én alapjáraton tanát hordok, mert nem is érzem, számomra kényelmes, főleg nyáron. Ha pl havim van akkor franciát :)
Mindenkinek más a jó, ha neked a sima, akkor hordd azt és sz*rd le más mit mond... nem mindegy neki, hogy te milyen bugyit hordasz?? :D Ez olyan nevetséges, aki ebbe beleköt...-.-'
szerintem nem ciki. persze a kis p.csa-lógatós, öv-szoknyás diszkós libuskák biztos annak találják, de azt meg pont lesz.rom :) én csak franciabugyit, v simát vagyok hajlandó hordani. és a barátom is jobban szereti :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!