Manapság egy ilyen ruha mennyire ciki? Szeretnék varratni a lányomnak egyet, de félek, hogy nem tetszene neki.
2011. júl. 4. 13:23
1/24 anonim válasza:
amennyiben tanyán laksz nem ciki...viszont városban már furán néznek érte.
szerintem
19/L
2/24 anonim válasza:
Szerintem van véleménye neki is, azt vedd figyelembe, ne azt, hogy neked tetszik-e, vagy itt mának.
Személy szerint nem adnék ilyet gyerekre, körberöhögnék, még egy csinosabb darab oké alkalmakra.
Ezt el tudom képzelni egy animeconon, vagy az ágyba szexi jelmez verzióban. :D
3/24 anonim válasza:
9 éves kor alatt, vagy 20 éves kor felett nagyon jó, a között kizárólag nadrág, short, miniruha.
4/24 anonim válasza:
Én szeretem az ilyen ruhákat :) viszont nem venném fel.Hova tudná felvenni a lányod?Meg attol is függ hány éves.
5/24 anonim válasza:
Szerintem ez manapság elég ciki. Ezért kár pénzt kiadni. Most őszintén te felvennéd az utcára? Mert én nem. Inkább farsangra tudnám elképzelni. Nem akarlak megbántani de ha nekem ilyet venne az anyám megkérdezném tőle h Te ezt most tényleg komolyan gondoltad vagy ez csak valami vicc? Ne haragudj ha megbántottalak én csak a véleményem írtam le.
6/24 anonim válasza:
ugye, ez csak vicc? :D
a kötény nélkül egy temetésre jó lenne, köténnyel meg egy falusi eseményre, mint falunapok vagy hagyományőrző kiállítás és hasonlók.
de akkor is valamilyen vidámabb színben.
7/24 A kérdező kommentje:
13 éves. Nem napi használatra gondoltam, hanem alkalmakra.
2011. júl. 4. 13:43
8/24 anonim válasza:
Én is 13 vagyok de soha nem vennék fel ilyet.
9/24 anonim válasza:
szerintem csinos. Feltéve, ha kislányról van szó. Miért nem mutatod meg neki a képet? Hadd döntse el ő.
10/24 anonim válasza:
Ja, 13? Azt hittem, 3. Neeeee!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!