Lányok, milyen véleménnyel lennétek egy ilyen hajú srácról?
Tehát 21/f, 2éve szinte(később kifejtem miért nem ugyan olyan)olyan hajam van, mint most Jared Leto-nak a suicide squadban(na persze nem festetem)
mi a véleményetek erről a hétköznapi életben?
szerintem jól áll, nem pávásan hordom, össze van nyírva oldalt is, és matt hajwaxszal(uhh,bocsi ha elírtam,nem szép szó:)) formázom illetve szárítom minden reggel be, 10 perc, nap közben pedig csak a kezemmel hátrasimítom vagy valami hasonló mozdulattal hátraviszem ha elmozdul és ennyi.
mint mondtam, szokták mondani hogy jóképű vagyok, jól is áll a hajam szerintem,de hallottam már olyat(valamiért hogy is mondjam...alsóbb kategóriájú lányoktól egyébként)
hogy "ecset" meg hasonlók, és hogy ugyan olyan vagyok mint a többi srác(kinézetre,hajról beszélünk). a jól kinéző lányoknak általában bejön ahogy észrevettem, de nem tudom, megérintett ez az "ecset":D
egyszerűen nem tudom felfogni, több száz év óta vágatják így hajukat az emberek hogy felül hosszabb valamennyivel, (és nem a mai tini pávák illuminátus hajháromszög állítására gondolok itt!) van olyan katonai frizura is ami pár milis oldalt,felül pedig szintén rövid csak picikét hosszabb, most akkor az is "ecset"? nem teljesen értm ezt, kérlek írjátok le mit gondoltok erről, illetve Leto hajáról, ha már itt tartunk, kíváncsi vagyok itt kik lehetnek többségben:) köszönöm hogy elolvastad!
nem értelek utolsó:D természetesen,hogyne lennék alsóbb kategória k.va sok embernek?:D ide besorolhat viselkedés alapján is akár,sőt, a hajam alapján is. egyértelmű dolog ez is,nem tudom honnan veszed hogy én, azért,mert nem tartom magam csúnyának,ne látnám be:D
én eláshatom magam, de az a tényen nem változtat, hogy van kinézetre CSÚNYA ember is a Földön. te jó ég, sajnálom hogy ezt tőlem kell megtudnotok itt, de mondok még valamit, a Jézuska sem létezik, de nem ám!
ha úgy jobban tetszik akármivel helyettesíthetitek az alsó kategóriát,a lényegen nem változtat:D
éppen ezért mondtam, lehet,hogy meleg vagyok. és? lehet hogy szűz vagyok. és? ettől nem leszek több. a diplomától se leszek több sok ember szemében, mert nem látnak bele hogy mit sz0pok én ezért nap mint nap. egyébként 21 évesen meg hogy lenne már diplomám ilyen szakból te nyomorult?:D
gengszterség,édes istenem...kőművessegédnek kellett volna mennem, letolatni nullással a hajamat, meg elmenni boxolni mint az újmagyarok 80%-a ennyi idősen,akkor valószínűleg nagyobb lennék a szemedben.mert ugye az fontos. neten meg mindenki azt ír magáról amit akar persze, nem mondtam, hogy higgy el bármit is:)
lehet természetesen negatívat írni. KRITIKÁT. VÉLEMÉNYT.
normálisan. az,hogy te egy "alsóbb kategóriától" ledobod az ékszíjat, mit érdekel engem? létezik ez is nagyon sajnálom,ahogy van globális felmelegedés is:D elképesztő dolgok ezek mi?:/
nem kell rám irigykedni, ugyan már,ki kért meg erre?:D
süt belőled a rosszindulat kilences, csak nem értem miért,inkább élvezd ezt az egész szart:D
Mucika, 7 félév egy gépészmérnöki alapképzés... 21 évesen előrébb kéne tartani.
Amúgy köszönöm a megerősítést, most már látom hogy igazam volt.
Nem él itt senki álom világba, van aki nem jön be ja, mint másoknál stb csak nem ez alapján ítélem meg az értéküket, hogy akkor már alsóbb rendűek is kvázi max csak nem jönnek be szexuálisan, de látod ez a szemlélet jól kivetíti az amúgy is sejthető mentalitásod: a felszínes kis búzaságot. Ha valaki nem csini már alsóbb rendú, mert a te értékrendedbe a külső a fő.
Amúgy gyász ha ilyen mérnökök lesznek. Logikai bukfenceid:
1. Ha úgyis bejössz a jó csajoknak, mit zavar az "alsóbb kategória" véleménye?
2. Neten bárki bármit mondhat, minek akkor bizonygatni mit értél el?
3. Ha olyan nagyon biztos vagy magadban, megint minek csak itt villogni az esetleges érdemeiddel?
4. Még az integrálás se megy ember, de büszkén mondod, hogy dobálózz valami felsőbbrendűnek hitt szóval, míg mások nem hogy nem vergődnek vele, de még fejbe el is végzik
Te$ó ez gyász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!