Mennyire gyakori az mostanság, hogy a lányok borotválják, epillálják, gyantázzák a karjukat, azaz teljesen csupaszra?
Szegény utolso, miért nem gyantáztatod inkább?
Amúgy sztem gyakori, az ismerettségi körömben sokan szörtelenitik.
borotvával szerintem ne csináld. nekem attól csak kipattog, vérzik, csúnya lesz. persze a karomon azzal sosem merném megcsinálni.
a gyanta nekem fáj, azzal sem csinálnám a karom.
régebben epiláltam, úgy mindig nagyon szép lett, persze miután elmúlt a pirosság. már nem szőrtelenítem azzal sem.
19l
Azért kérdezem mert sokszor látok annyira csupasz alkarokat, hogy nem hiszem el, hogy az természertes.
Amikor se rövid, se világos, de se semmi nem látszik rajta, az olyan nem tudom, egyáltalán előfordul-e, hogy valakinek alapból teljesen csupasz maradna.
Tegnap láttam a Micsoda nő c. filmet, amit 1990-ben forgattak. A főszereplő nő Julia Roberts karja tiszta szőr! Meg is lepődtem. Ha esetleg belenéztek a filmbe, az első 5-10 percben már látható is.
Régen nem szőrtelenítette olyan sok nő a karját, mint manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!