Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori az mostanság,...

Mennyire gyakori az mostanság, hogy a lányok borotválják, epillálják, gyantázzák a karjukat, azaz teljesen csupaszra?

Figyelt kérdés
2017. dec. 5. 15:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon szőrös a karom,még a kézfejemen és az ujjperceimen is látni,hogy szőrös,mert fekete.Én borotválom,de a felkart is egészen vállig,mert különben látni a határt. A lábam dettó,lábujjaktól combtőig végig bundás.
2017. dec. 24. 10:23
 12/18 anonim ***** válasza:

Szegény utolso, miért nem gyantáztatod inkább?

Amúgy sztem gyakori, az ismerettségi körömben sokan szörtelenitik.

2017. dec. 27. 10:42
 13/18 anonim ***** válasza:
Én borotválom,de a barátnőim közül senki más.
2017. dec. 27. 11:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Én csak konyokig borotvalom mert a felkaromon alig van szőr és az is világos. Az alkaromon van így ott minden reggel borotvalom.
2017. dec. 27. 11:01
 15/18 anonim ***** válasza:

borotvával szerintem ne csináld. nekem attól csak kipattog, vérzik, csúnya lesz. persze a karomon azzal sosem merném megcsinálni.

a gyanta nekem fáj, azzal sem csinálnám a karom.

régebben epiláltam, úgy mindig nagyon szép lett, persze miután elmúlt a pirosság. már nem szőrtelenítem azzal sem.

19l

2017. dec. 27. 11:38
 16/18 A kérdező kommentje:

Azért kérdezem mert sokszor látok annyira csupasz alkarokat, hogy nem hiszem el, hogy az természertes.

Amikor se rövid, se világos, de se semmi nem látszik rajta, az olyan nem tudom, egyáltalán előfordul-e, hogy valakinek alapból teljesen csupasz maradna.

2017. dec. 27. 19:50
 17/18 anonim ***** válasza:
A feherboruek kozott ez nagyon ritka. A kinai vagy egyeb tavolkeleti nepeknel a pasik is szinte szortelenek.
2017. dec. 27. 20:08
 18/18 anonim ***** válasza:

Tegnap láttam a Micsoda nő c. filmet, amit 1990-ben forgattak. A főszereplő nő Julia Roberts karja tiszta szőr! Meg is lepődtem. Ha esetleg belenéztek a filmbe, az első 5-10 percben már látható is.

Régen nem szőrtelenítette olyan sok nő a karját, mint manapság.

2018. jan. 5. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!