Hát egyedül nehéz lesz, főleg hogy először csinálod majd. A mikróban melegítőst nem ajánlom. Nem tudod milyen melegre kell és komoly égési sérüléseket szerezhetsz!Én a jól bevált patronosat ajánlom. Bemész egy Nüblbe, vagy akár Dmbe és tudsz venni gyantamelegítőt és hozzá való patront. Én pl. Dm- vettem egy kis szettet. Volt benne lehúzó csík patron 2db és a melegítő. Nüblbe a melegítő 3-4 ezer körül van és hozzá a 100ml patron 200 ft. Illetve kell gyanta oldó olaj, amivel a maradék gyantát a bőrről letudod szedni könnyen. Utána pedig nyugtató krémet kell tenni. Vannak direkt gyantázása utána nyugtató készítmények.
2017. aug. 14. 22:19
2/13 anonim válasza:
Vannak kész hideg gyanta csíkok. Amiket a kezed között vagy hajszárítóval kell melegìteni. Utánna rárakod a területre lefelé húzod a bőrt és szőrnövekedéssel ellentétben letéped.
2017. aug. 14. 22:26
3/13 A kérdező kommentje:
Patron?
Azt hitem olcsóbban és könnyen meg tudom oldani otthon.
Ne keseríts el.
Nincs valami előre gyártott dolog ami csak rásimítok és tépem :-)
A borotva sem a legjobb,mert itt-ott erősek a szálak-noha használom.
Csak most hosszabb időre kellene eltüntetni őket.
2017. aug. 14. 22:26
4/13 A kérdező kommentje:
Pont most akartam kérdezni,hogy a hideg gyanta csík jó-e.
Az erősebb szőrszálakkal is elbánik?
Hányszor lehet használni egy csíkot?
Kell-e előtte valamivel bekenni a területet?
Eddig ezt tetszik a legjobban.
2017. aug. 14. 22:33
5/13 anonim válasza:
Van ma már ezer féle. Mint ahogy a második válaszoló is írta van ilyen kézzel melegítős csík is. Azoknak nem vagyok híve. Hosszabb távon drágább szerintem. Otthoni gyantázás szerintem nehezebb is. Úgy forgolódni hogy elérd a kívánt testrészt. Én a patronos híve vagyok, de lehet neked más fog beválni. Kezemet magamnak szoktam. Lábamat hónaljamat pedig a gyakorlati helyemen a tanító mesterkozmetikusom :)
2017. aug. 14. 22:36
6/13 anonim válasza:
Próba szerencse :)
2017. aug. 14. 22:37
7/13 A kérdező kommentje:
Ez a hideg gyanta csík szimpatikus.
SOS kell.
Az erősebb,vastagabb szőrszálakat is kitépi? Hagymástól?
Kézzel vagy hajszárítóval érdemesebb melegíteni?Mennyire tartós?
2017. aug. 14. 22:46
8/13 anonim válasza:
Igen hagymástól kitépi. 3-4 hét talán.
2017. aug. 14. 23:48
9/13 anonim válasza:
Talán hajszárítóval jobban fel tudod melegíteni,hogy jobban megragadjon rajta a szőr. De persze csak óvatosan.
2017. aug. 14. 23:49
10/13 anonim válasza:
Hát lehet csak én vagyok ennyire béna, de nekem a hideg gyantacsíkkal sose sikerült szép eredményt elérni. Melegítettem én már mindennel, de hogy nem szedi ki az összes szőrt az is biztos. Mondjuk én az olcsóbbakat próbálgattam, a drágább árkategóriában biztos van olyan, ami jobb. De azért elsőre szerintem ne reménykedj túl sokban kell pár használat mire rájössz a jó technikára. Megint mondom, hogy lehet béna vagyok, de én már azon voltam a második használatnál, hogy inkább rajtahagyom a gyantát, le nem tépem mert ott halok meg :D Én ezért szeretem kozmetikussal csináltatni, nem kell kínlódni meg hosszú percekig gyűjteni a bátorságot, hogy letépd végre a csíkot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!