Mennyire gyakori az mostanság, hogy a lányok borotválják, epillálják, gyantázzák a karjukat, azaz teljesen csupaszra?
Figyelt kérdés
2017. dec. 5. 15:56
1/18 anonim válasza:
Már nem gyakori, sőt a hónaljborotválás sem az.
2/18 anonim válasza:
volt ilyen lany ismerosom de csak ketto
szerintem nagyon ritka
4/18 anonim válasza:
Én szoktam borotválni néha mert eléggé látszik hogy szőrös.
De egyébként nem gyakori.
5/18 anonim válasza:
Én is borotválom,de egyáltalán nem gyakori.
6/18 anonim válasza:
Baratnom szokta, en nem, mert szoke/vilagos szinu a szor rajta. Szerintem amugyse nagyon gyakori
7/18 anonim válasza:
Én szoktam, mert nagyon érős. De a legtöbb lánynak csak pihés, szóval nem gyakori, én úgy vettem észre.
8/18 anonim válasza:
Én gyantázom. Nem mintha nagyon erős lenne, de én látom magamon, és zavar. Jobban tetszik ha sima.
9/18 anonim válasza:
Én epilátorral szoktam leszedni.
Egyszerűen nem tudtam felszabadultan rövidujjút hordani, ameddig nem szőrtelenítettem, rosszul éreztem magam, takargattam a karom.
Most mérföldekkel jobban érzem magam.
10/18 anonim válasza:
Szerintem gyakori dolog. De ne úgy képzeld el, mint a láb esetében, aminek mindig simának kell lennie, ha látszik, hanem úgy, hogy a rövid karszőrzet belefér. Kivéve, ha valakinek fekete a szőre.
Az enyém világosabb árnyalatú, de baromi hosszúra megnőnek a szőrszálak. Elég csak 3 hetente egyszer leborotválnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!