Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti mit választanátok? Melyik...

Ti mit választanátok? Melyik a kevésbé gáz?

Figyelt kérdés
Pasi vagyok. Úgy gondolom, hogy nagy a fülem. Nem kiálló, hanem egyszerűen nagy (kb. 6 centi hosszában :D). Szóval mit választanátok, kevésbé trendi haj, azaz nem rövid, felnyírt, hogy eltakarhassam vele valamelyest, vagy bevállalnátok, hogy ekkora és mennétek a divattal inkább. :)

2017. nov. 28. 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Összképtől függ, lehet h jól állna a hosszabb haj, lehet h nem.
2017. nov. 28. 17:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát igen... Legtöbben azt javasolják, hogy simán inkább rövid haj legyen. Meg persze azzal is nyugtatnak, hogy egyáltalán nem nagy az... Őszintén? Nem hiszek nekik. :D
2017. nov. 28. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Az legyen amelyik jobban illik az arcodhoz☺
2017. nov. 28. 17:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Önbizalom szempontjából én maradnék a eltakarós verziónál, de úgy meg állandóan a hajammal csesztetnek. :(
2017. nov. 28. 17:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A füled mindig nagy lesz (sőt, halálodig nőni fog), a divat pedig változik. Minél előbb megbékélsz vele, annál könnyebb dolgod lesz. Nekem is irdatlan nagy fülem van, mégis összekalapáltam közel 50 kapcsolatot mielőtt megnősültem.
2017. nov. 28. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!