Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hölgy közül, ha mindkettőnek tetszetek és ti a kevésbé szebbet választanátok fiúk, miért őt és nem a szebbet választanátok?
Mindkettő belső tulajdonságra is szép, kedves és jó, hasonló hobbival, mint ti, és mindkettővel jót tudtok beszélgetni, de ti mégis a kevésbé szebbet választanátok.
Miért?
Ez csak egy kérdés, igazából csak kíváncsi vagyok, hogy egy adott szituációban mi alapján választanátok a kevésbé szebbet.
Ne az legyen az indok, mert a szebb szebb tőlem, szóval, hogy túl jó hozzátok képest.
Az ,hogy kinek ki jön be jobban az személyről személyre változó. Valahogy az összkép az egyiken sokkal jobb.
De én sem randiztam még párhuzamosan két lánnyal.
6-os válaszoló,és nem gondolod, ha vki igazán szeret a konkurencia nem számítana?
Direkt írtam, hogy ez az indok nem indok, mert csak magatoknak és a hölgynek hazudnátok, és abból egyik oldalról később csak pityergés lenne, és jogosan, mert csak azért választani valakit, mert nem követi millió férfi nyál csorgatva, míg a másikat igen, és csak ezért választottátok, hogy a lelki nyugalmatok meg legyen, hogy a hölgyemény nem k.fircol félre, de közben meg ti a másik után epekednétek. Nos ti sem akarnátok ilyet fordítva, valljátok be őszintén.
Én olyan indokokra vagyok kíváncsi, hogy például amit a
2-es válaszoló is irt, hogy a szépség szubjektív és lehet neki ő lenne a szebb és nem a másik.
Vagy egyéb tulajdonságokat is írhattok, hogy pl. a kevésbé szebb több mindent meg tud oldani, vagy ért a technológiához, vagy autószereléshez, vagy egy gesztusa ami nagyon vonzó, bármit, jöhet élő példa is, bárkitől. Csak tényleg érdekel, hogy aki volt ilyen helyzetben honnan tudta, hogy mondjuk a kevésbé szebb az Ő számára és nem a másik a szebb.
Ha kevésbé szép" akkor kisebb a konkurencia, kisebb az esélye a "jobbat érdemlek" szitunak a későbbiekben. De ez nem szokott előfordulni mert én nem vagyok olyan mint amilyenek velem voltak. Màsrészt meg a szépet keresem a lànyokon, a hibàt még csak annyira nézem el mint magamnak:D
6-os kiváncsi lennék még, hogy a hibát mennyire nézed el a lányoktól, ha csak annyira mint magadtól, szóval ezt kifejthetnéd bővebben.
És a szépség fogalma neked mit jelent, hogy csak a szépséget keresed a lányokban?
Mert így úgy is lehet a választ értelmezni, hogy neked megfelel, ha csak szép a lány, de a párkapcsolatban neked kell mindent vinned, intézned.
Ez királyi házba nem probléma, de hétköznapi helyzetben, azért jó ha a hölgy nem csak szép, hanem jó probléma megoldó is szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!