Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Titeket nem zavar ha valakinek...

Titeket nem zavar ha valakinek teljesen összepasszol mindene?

Figyelt kérdés
hogy pl. összesen 2 vagy 3 szín van rajta ami mindenhol visszaköszön...
2010. máj. 30. 23:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. :) Nekem kifejezetten tetszik, én is igyekszem így variálni. Max. 3 szín, nem szeretek papagáj lenni.
2010. máj. 30. 23:40
 2/15 A kérdező kommentje:
érdekes.. akkor csak én vagyok ilyen fura :D De engem úgy irritál valamiért, hogy mondjuk valakinek piros a körme, a táskája, a cipője, mondjuk van rajta egy farmer és még egy póló és piros ékszerek.. vagy mondjuk írásban nem idegesít annyira :D de nemtudom pontosan elmagyarázni.. de amikor már úgy teljesen minden illik mindenhez az már olyan idegesítő :D
2010. máj. 30. 23:45
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
Akiben van egy kis jó ízlés,az így öltözik. Inkább az az idegesítő,ha az öltözék,smink stb.darabjai nem illenek össze. Igénytelen emberre vall. (Vagy csak nincs jó ízlése)
2010. máj. 30. 23:47
 4/15 anonim ***** válasza:
90%

:) Ja, hát a piros táska, piros köröm, meg piros lánc, fülbevaló azért nálam se jön be.

Én pld. ma így voltam öltözve: Fehér nadrág, fehér táska, Fekete szandál, fekete póló, és egy fekete-fehér bőrlánc hozzá :)

2010. máj. 30. 23:48
 5/15 A kérdező kommentje:
én se szeretek sok színből öltözködni, csak olyan 3, de nem úgy hogy az a 3 szín minden egyes ruhámon rajta legyen
2010. máj. 30. 23:53
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kiegészítő passzol a cipőhöz vagy a táskához, szerintem az csak jó.
2010. máj. 31. 00:03
 7/15 anonim ***** válasza:
78%
szerintem a 2-3 szín nem gáz. én azt utálom, mikor valakin csak 1 szín van! ( és ide az is hozzátartozik, mikor valakin farmer van és minden más 1színű)
2010. máj. 31. 10:40
 8/15 anonim ***** válasza:
77%

Rajtam szinte mindig max. 2-3 szín van, általában a klasszikus fekete, fehér, piros, vagy esetleg szürke árnyalatok. De egyébként szerintem mindegy, hány szín van az emberen, ha a táska és a cipő színe passzol. :)

Engem is inkább az zavar, amikor valakin minden különböző színű... Olyan érzést kelt bennem, mintha meg sem nézte volna, mit vesz fel, csak úgy felvett volna mindent, ami külön-külön jól néz ki, és tetszik neki.

Persze ízlések és pofonok; szerintem mindenki öltözzön úgy, ahogy szeretne, és ahogy jól érzi magát. :) Én nem várom el, hogy mindenki úgy öltözzön, ahogy én, szíve joga mindenkinek, mit választ; viszont az nem szeretem, ha valaki fitymálóan néz rám, csak mert nem tetszik neki az öltözékem... Tartsa meg magában és forduljon el. :D

2010. máj. 31. 10:58
 9/15 anonim ***** válasza:
41%
A múltkor engem is irritált,hogy egy csajon a suliban kék farmer volt zöld övvel,zöld cipőben volt,zöld fülbevalója volt és a zöld szemüvege volt rajta.Na és ehhez még a szemét is zöldre festette.Okádék volt :D
2010. máj. 31. 12:42
 10/15 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó :D én is erről beszélek. De persze mindenkit felpontozok :D
2010. máj. 31. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!