Titeket nem zavar ha valakinek teljesen összepasszol mindene?
:) Ja, hát a piros táska, piros köröm, meg piros lánc, fülbevaló azért nálam se jön be.
Én pld. ma így voltam öltözve: Fehér nadrág, fehér táska, Fekete szandál, fekete póló, és egy fekete-fehér bőrlánc hozzá :)
Rajtam szinte mindig max. 2-3 szín van, általában a klasszikus fekete, fehér, piros, vagy esetleg szürke árnyalatok. De egyébként szerintem mindegy, hány szín van az emberen, ha a táska és a cipő színe passzol. :)
Engem is inkább az zavar, amikor valakin minden különböző színű... Olyan érzést kelt bennem, mintha meg sem nézte volna, mit vesz fel, csak úgy felvett volna mindent, ami külön-külön jól néz ki, és tetszik neki.
Persze ízlések és pofonok; szerintem mindenki öltözzön úgy, ahogy szeretne, és ahogy jól érzi magát. :) Én nem várom el, hogy mindenki úgy öltözzön, ahogy én, szíve joga mindenkinek, mit választ; viszont az nem szeretem, ha valaki fitymálóan néz rám, csak mert nem tetszik neki az öltözékem... Tartsa meg magában és forduljon el. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!