Fiúk, ti mit tesztek azért, hogy szép lábatok legyen?
Kezdjük ott, hogy az már régen rossz, ha valaki csak akkor kezd el figyelni magára, mikor közeleg a nyár és a rövid cuccok. Az ilyen hülye, logikátlan dolgok csak egyes nőkre jellemzőek.
Miután elég szőrös a lábam meg a kezem, ezért mikor megjön a jó idő, kifekszek napozni, hogy legalább a nap kiszívja és szőke legyen (a szőröm :D), hogy ne látszódjon annyira. Ennyit teszek.
Plusz gyakorlatokat, vagy egyéb ceremóniákat feleslegesnek tartom. Nem vagyok sem metroszexuális sem nő.
szerintem egy formás férfiláb szexibb, mint a felkar. :P semmit sem ér, ha felül izmos, alul meg semmilyen sem. Pl. ott a Kucsera. Mint kajakozó csak a válla izmos, aztán vékonyabb a vádlija, mint az alkarja, olyan, mint egy csökevény.
akárhogy is néz ki felül, ha arra gondolok, milyen a vádlija, nevetnem kell. :D
nekem szép a lábam, de kicsit most vékony, majd gyúrok rá egy hónapig és rendben lesz
szálkás, izmos, csak vékony, mert egy ideje nem sportolok
és nem borotválom, az szerintem férfiatlan
sajnos sok lánynak csúnyább lába van, mint nekem férfi létemre =/
a bermuda és capri nadrágot nem szeretem, a kifejezetten rövid nadrágokat hordom, tudom, hogy ez nem divat, de én ezt szeretem
kedves kérdező!
te elég hülye vagy, ha azt se tudod, hogy a férfiaknál teljesen máshogy oszlik el az izomzat és a testzsír...
egy srácnak lehet sörpocakja, miközben olyan lába és feneke van, mint egy focistának...ők nem oda tartalékolnak, mint a lányok
Ez kb olyan kérdés fiúknál, mint a hajápolás...
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!