Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kapcsolatban élők, ti hogyan...

Kapcsolatban élők, ti hogyan oldjátok meg, hogy mindig szép selymes legyen a lábatok?

Figyelt kérdés
A gyantázáshoz, epiláláshoz kell egy kis szőrt növeszteni, a borotválás után meg egy-két nap múlva tüsi lesz. Vagy naponta borotváljátok? Nem erősödik meg attól a szőr?
2011. máj. 21. 18:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

hát 2 év alatt már összecsiszolódtunk annyira hogy az ilyenek nem zavarják. persze sosincs dzsumbuj sehol, de nem mindig frissen borotvált. szóval igen. régen epiláltam, de az tényleg sok idő mire megvárom nekem meg nagyon erős a szőröm, szóval most borotva mindenhol. csináld azt hogy epilálod, vagy gyantázod, utána meg mikor érzed h nő, akkor borotválgasd. amikor meg nem találkoztok, had nőjön. amúgy egy idő után elvileg meg kéne szoknia úgymond neki is. meg elfogadnia hogy nem olyan egyszerű dolog ez, mivel a borotva is pénz akár jót akár rosszat veszel

2OL

2011. máj. 21. 18:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez igencsak függ a kapcsolat komolyságától, a két ember életkorától. Egy értelmes férfi tisztában van azzal, hogy a napi borotválás szárítja a bőrt, erősíti a szőrt, és így tovább, egy kis borostába meg nem halnak bele ők sem. :) Mi sem vinnyogunk azonnal, ha van egy kis extra szőr az arcukon.

Nálunk ebből sosem volt probléma a hat év alatt, persze mindig igyekeztem, és igyekszem ma is. Epilálni szoktam, ő meg kibírja azt a néhány napot, míg borostás a lábam. Cserébe utána két hétig megint sima lesz minden. :)

2011. máj. 21. 18:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Tyű,az én barátnőm ebből nagyon nagy gondot csinált! A nővére szólt,hogy beszéljem meg vele ezt a dolgot,mert szinte naponta borotvált,gyantázott meg még mit tudom én mit nem csinált,hogy megfeleljen nekem. Elmagyaráztam neki,hogy én mindenhogyan szeretem,erre kiderült,hogy nem is csak az én kedvemért csinálta,hanem ő undorodott önmagától,ha egy kicsit is szőrösödött valahol.Most már nagy nehezen leszokott róla,de szörnyű,hogy milyen erőszakosan ragaszkodik ahhoz,hogy Ő sima legyen mindenhol :S
2011. máj. 21. 18:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Borotválom, de természetesen nem minden nap, úgyhogy van, hogy már borostás leszek, ami szerencsére a barátomat nem hogy nem zavarja, de még csak nem is érdekli; mi több, észre sem veszi. Szerencsére eléggé normális gondolkozású ahhoz, hogy nem várja el, hogy mindig tükörsima legyen mindenem.
2011. máj. 21. 18:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Megnyugtattatok, köszi szépen, akkor én sem fogok ügyet csinálni belőle. Mostanában már egyre többször alszunk egymásnál, eddig heti egy-két alkalommal került csak sor rá, simán megoldható volt, hogy olyankor frissen legyek borotválva. De ha a ti párotok nem ment világgá egy kis borosta miatt, akkor szerintem az enyém sem fog.:)
2011. máj. 21. 18:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó kérdés én is most gondolkoztam pont ezen. :D Én idáig borotváltam, de már másnap szúrt. Most áttértem és kozmetikushoz fogok járni és mindenemet gyantáztatni fogom. Néha közte talán epilátort fogok használni. De szerintem se fogja a barátodat zavarni ha néha pár napra kicsit visszanő a szőr. Főleg ahogy egyre komolyabb lesz a kapcsolat akkor lesz egyre természetesebb ez. :)
2011. máj. 21. 18:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Sehogy:D Hál' istennek a párom megértő. Tudja, hogy alapból mennyit szenvedek a szőrömmel (hormonális probléma miatt elég erős és sűrű). Persze amikor tudom, akkor kozmetikussal gyantáztatom, de nem sima mindig. Meg ugye meg is kell várni, hogy kinőjön rendesen. Meg most így vizsgaidőszakban élni se nagyon van időm, nem hogy kozmetikushoz menni. Más módszer meg nem igazán jön be (borotvától még erősebb lesz, és ki is pattogok).

De nem zavarja:)

2011. máj. 21. 20:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát mikor jön, előtte szőrtelenítek, de tekintve, hogy néha több napig is együtt vagyunk és együtt fürdünk, problémás. XD Ha meg finoman el akarom zavarni, inkább választja a nem sima lábat... Oo"""

De azért igyekszem megoldani, viszont minden nap nem lehet borotválni, az epilátor sem tökéletes megoldás, gyantázni meg ritkán van lélekerőm. XD

És még a láb hagyján, vannak érzékenyebb területek is. :(

De egy komolyabb kapcsolatban már nem ilyeneken lesz kiakadva egy pasi, tisztában van azért vele a legtöbb, hogy a nők se csupasznak és illatosnak születnek, mi is eszünk, lélegzünk, stb... :D

2011. máj. 22. 11:06
 9/10 anonim ***** válasza:

epilálok...régen én is ügyeltem arra, hogy ne legyek szörös...úgy értem, hogy nuna tájékán...aztán már nem okoz gondot...sosincs dzsumbuj...de ha lenne is, lesz*rná...nunát akartam gyantázni és ahhoz meg kellett növesztenem a szört...elég hosszúra...hát semmiben nem akadályozott minket...ugynaugy szexeltünk...plusz epilálásnál nemtudom, de ha szörös vagyok, se nagyon látszik...nem is igazán érezni...hetente min egyszer epilálok...:) több mitn két éve vagyunk együtt...

22L

2011. máj. 22. 18:54
 10/10 anonim ***** válasza:
38%

Naponta borotválok midnenhol. Nem erősödött meg a szőröm és mindig finom selymes. Azt a 10 percet kibírja nélkülem a barátom, és a jutalmát is megkapja érte. Én is utlom és ő is, ha szőrös vagyok.

(Off: hogy hívhatja egy nő a nemiszervét nunának???)

2011. máj. 30. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!