Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Magasabb lányok, akik gyakran...

Magasabb lányok, akik gyakran hordanak magassarkút, titeket nem zavar hogy sok embernél, főleg fiúknál magasabbak vagytok? Vagy megszokja az ember?

Figyelt kérdés

Kb 173 centi vagyok, és kinéztem egy kb 7 centis sarkú bokacsizmát. Ezt mindennali viseletnek hordanám pl suliba is. Eddig amit gyakran hordam az kb 3-4 centis volt.

Azt már megszoktam hogy a legtöbb lánynál magasabb vagyok, de attól tartok hogy zavarni fog hogy a fiúknál is magasabb leszek. Mert eddig is mikor batáti összejevetel volt és főleg fiuk voltak (akik alapból is alacsonyabbak nálam) néha csak azért nem vettem fel magassarkút, mert féltem hogy furán érezném magam :D megszokja ezt az ember? Vagy a fiúk foglalkoznak egyáltalán ezzel hogy ha egy csaj magasabb? :D lehet én gondolom túl a dolgot. A fiú akivel randizom egyébként jóval magasabb mint én. Tehát csak atzól félek hogy a mindennapokban zavarna mások között hogy ilyen magas vagyok :D

2017. nov. 4. 01:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Már mért zavarná a lányokat? Minket, fiúkat zavar, ha zavar. A lányok amúgy is megengedik maguknak, hogy rendre keresztülnézzenek ezer meg ezer fiún, ha úgy van kedvük, és nem csak magasság témában. Mondjuk én pl. 182-3 cm vagyok, cipőstül 185, szóval nekem eszem ágában nem lenne lebeszélni róla, amúgy is vonzóbbak számomra a magasabb lányok!
2017. nov. 4. 03:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Én 180 vagyok és simán felveszem a magassarkút. Persze a hétköznapokban nem hordok,de ennek nem a magasságom az oka.
2017. nov. 4. 09:43
 3/3 anonim ***** válasza:
90%
Én 182-4(?) centi vagyok, és most nagyon nagyon megtetszett egy magassarkú (8.3 cm) (blokk sarkú) cipő, és nem fog érdekelni, hogy ki mit gondol, de megveszem, mert annyira én vagyok.. Ha már ígyis-úgyis magasabb vagyok az ismerősök/emberek nagy részénél, nem mindegy, hogy mennyivel?;) Büszke vagyok amúgy a magasságomra, rengeteg bókot kapok (főleg a hosszú combjaimra) lapos talpúban is ugyanúgy megnéznek, mint magasabb sarkú cipőben, tehát mindegy. Büszkén vállald fel,nem kell mások véleményére adnod.
2017. nov. 5. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!