Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy helyes- e így a kérdésem. Szóval az a lényeg, hogy megszoktátok bámulni, megrökönyödést vált ki belőletek egy idegen vagy ismerős ember műtéti hege?Vagy egyáltalán mit gondoltok a hegekről?Nem érdekel vagy inkább takargassa?
Nekem is van jó pár amúgy. Kivették az egyik vesémet ill. műtötték a szívemet, meg van egy vágás a térdemen. Ez élből 4 heg rajtam . Igazából a sajátjaim egyáltalán nem zavarnak, mivel szinte ezekkel születtem. De emlékszem, amikor megláttam a strandon egy nőt a hasán egy heggel, kicsit megdöbbentem... szóval számomra olyan fura érzés, hogy másokon is van és nem csak rajtam... Nem tudom, ilyen szempontból lehet, hogy egy kicsit önző vagyok.x)
Rajtam nincs heg, másokon meg észre sem veszem, vagy ha nagy ritkán mégis akkor természetesnek veszem, semmi reakció.
2013. ápr. 9. 17:40
2/8 anonim válasza:
Szerintem is természetes dolog, mint pl. az anyajegyek. Egy baleset vagy műtét nem ritka dolog. Amúgy furcsának találom, hogy mások hegein "ledöbbensz", míg neked több is van...
2013. ápr. 9. 17:58
3/8 A kérdező kommentje:
Az én megdöbbenésem nem arról szólt, hogy "úristen hogy néz ki, meg milyen ronda a hasa!!!" Hanem inkább vmi olyasmi, hogy eddig még csak eszembe se jutott,hogy másoknak is lehet.
2013. ápr. 9. 18:04
4/8 anonim válasza:
Ha szeretsz valakit, akkor nem zavar semmilyen heg sem sehol!!!! :)
2013. ápr. 9. 18:47
5/8 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarnak a hegek. Bár lehet, hogy azért, mert aput sokszor műtötték, amputálták a lábát amikor kicsi voltam, szóval gyakorlatilag úgy nőttem fel, hogy ez volt a "természetes állapot". Nekem már fel sem tűnik, ha valaki mankókkal vagy láb nélkül mászkál, a hegek meg pláne nem zavarnak.
2013. ápr. 9. 19:17
6/8 anonim válasza:
Nekem is van sz. m. hegem, de engem idegesít, ha bámulják, és még inkább idegesít, ha rá is kérdeznek. Hozzám tartozik, de olyan magánügynek érzem. Főleg, ha nagy kivágású pólót veszek fel, akkor kifejezetten jól látszik.
Van kutya-macskaharapásom is, meg mindenféle esések nyoma a térdemen, de az nem zavar.
2013. ápr. 11. 10:19
7/8 anonim válasza:
Menő.:D
2013. jún. 14. 14:42
8/8 anonim válasza:
Bennem szexuális gerjedelmet generál az efféle látvány.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!