Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok, és nem vagyok...

Ötvös Eszter kérdése:

13 éves vagyok, és nem vagyok megelégedve a melleimmel. Túl engedett, és löttyedt. Olvastam a neten, mit kell ilyenkor csinálni, de érdemes belekezdeni ilyen korban? Azt írták,17-18 éves korig fejlődik. Indokot is kérnék a válaszhoz.

Figyelt kérdés
2017. nov. 3. 12:02
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Ne viccelj, 13 éves vagy, rengeteget fognak még változni, nehogy ezen aggódj már ennyi idősen. Legalább 18 éves korodik nincs miért aggódnod még.:) Megsúgom, hogy 13 évesen én is úgy éreztem, hogy nekem is ,,lógnak", formátlanok, és rettenetesen elégedetlen voltam velük, aztán rengeteget alakultak még és kb 20-22 éves koromra (azaz nem is rég, mert 23 vagyok) nyerték el a végleges formáikat. Szóval, csak nyugi és türelem!
2017. nov. 3. 12:09
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Nekem 13 évesen még meg se nőttek a melleim. :D Csak türelem. Egyelőre úgyse nézi őket senki, ugyebár. Majd ha 10 év múlva sem leszel velük elégedett, akkor ráérsz foglalkozni ezzel. :)
2017. nov. 3. 13:56
 3/5 anonim ***** válasza:
28%
Ha túlsúlyos vagy, akkor Tegyél ellene, mert csak méglöttyedtebb lesz a cicid.
2017. nov. 21. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolsó, írta a kérdező egy szóval is, hogy túlsúlyos? Attól még, hogy ilyen problémája van, ez nem jelenti feltétlenül azt...
2017. nov. 22. 17:28
 5/5 anonim ***** válasza:
20%
Nem, nem mondta. De hála neked, be kell fejeznem a gondolatmenetet: Ha túlsúlyos, akkor sportoljon. Ha nem és annak ellenére löttyedt, akkor szegényke igy járt. Megszívta. Jobb már nem lesz,max nagyobb
2017. nov. 22. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!