Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyen típusú csajok tetszenek...

Ilyen típusú csajok tetszenek nektek pasik/csajok? :D

Figyelt kérdés

Seretnék olyan lenni, mint Kelly Brook, szerintem gyönyörű, és szép alakja van nagyon. Most még nem is hasonlítok rá (alakra), de a nyárra ilyen akarok lenni, és már el is kezdtem a kemény edzést. Szerintetek egy teltkarcsú csajból mikor lesz ilyen? A lábam nem olyan duci, inkább csípőm a széles, és fent a vállam.

Itt a link:

[link]

2010. máj. 30. 15:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Hát már ne is haragudj, de ez lenne neked a husis?

Mert ez nem az. Ez teljsen átlagos. Én még vékonynak is mondanám. És amúgy ez sztem jobban be is jön a pasiknak, mint a linkelt képen lévő lányé...

Én örülnék, ha ilyen csípőm lenne.

2010. máj. 30. 16:23
 22/25 anonim ***** válasza:

Namá' ok.

Ez nem vészes te...

2010. máj. 30. 16:25
 23/25 A kérdező kommentje:
:O Ez most komoly? :S Amúgy így nem a legjobb, egész alakban kellene látni, lehet csinálok egy olyat is mindjárt... Élőben sokan mondták már, hogy kellene fogynom egy 10-est, és olyan emberek mondták, akik szeretnek. (Nekik panaszkodtam, hogy mennyit kellene.)
2010. máj. 30. 16:26
 24/25 anonim válasza:
szerintem sokkal szebb egy olyan lány akin van mit fogni nem úgy mint egy anorexiáson :)
2010. máj. 30. 16:26
 25/25 A kérdező kommentje:

Áhh nem, nem csinálok, nem rakosgatok fel képeket magamról, nem szeretek. :D

A lényeg, van min dolgozni, és nem akarok drasztikusan lefogyni, csak egy olyan 5-10 kg max.

Köszi, hogy írtatok!

2010. máj. 30. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!