Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyen típusú csajok tetszenek...

Ilyen típusú csajok tetszenek nektek pasik/csajok? :D

Figyelt kérdés

Seretnék olyan lenni, mint Kelly Brook, szerintem gyönyörű, és szép alakja van nagyon. Most még nem is hasonlítok rá (alakra), de a nyárra ilyen akarok lenni, és már el is kezdtem a kemény edzést. Szerintetek egy teltkarcsú csajból mikor lesz ilyen? A lábam nem olyan duci, inkább csípőm a széles, és fent a vállam.

Itt a link:

[link]

2010. máj. 30. 15:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

15 11es!

:) Jó volt látni, hogy van még ilyen pasi, mint te, aki nem a kivénhedt perverz kategória :D, és mégis bejön neki, ha egy csaj "husis". :D

Csak mert én is ilyen vagyok. Nem vagyok vékony, de nem is az a hű de kövér, de szokták mondani emellet, h mennyire jó alakom, meg arányaim vannak. De azért ezt a testet is elfogadnám majdnem teljsen, mint amit linkelt a kérdező.

Kérdező!

Ha kitartasz, és tudod mit akarsz, akkor simán elérheted a céljaidat. :)

18L

2010. máj. 30. 15:45
 12/25 anonim válasza:

15 11-es vagyok

Mit szólnál egykis ismerkedéshez? Küldtem neked egy mailt ;)

2010. máj. 30. 15:50
 13/25 A kérdező kommentje:

:D De jó, hogy feltettem ezt a kérdést, még a végén egy párt hozok össze. :D

Amúgy köszi az üziket, de nincs jó alakom, lehet, hogy csinálok egyet, és berakom, még nem tudom, nem igazán merek. xDDD Majd meglátom még.

Nem akarok csonti lenni, épp ezért raktam be őt, mert szerintem egy ilyen nő mindenkinek tetszik (alakra).

A nyarat úgy értettem, hogy olyan júlisra kb. :D

2010. máj. 30. 15:56
 14/25 anonim ***** válasza:
tegyél fel:) arc nem kell úgysem, úgy meg ki ismerne fel
2010. máj. 30. 15:59
 15/25 A kérdező kommentje:
Hogy tudom feltenni? XD
2010. máj. 30. 16:04
 16/25 anonim ***** válasza:

[link]

Ide tölts fel egyet vagy kettőt, majd másold be a linket :)

2010. máj. 30. 16:07
 17/25 A kérdező kommentje:
Csak nálam rohadt lassú az oldala? Feltöltöttem, de szarakszik, pill.
2010. máj. 30. 16:14
 18/25 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a hasam, látjátok oldalt nagyon husis :DDD Utálom, és szeretném, ha teljesen kisportolt lenne. Van mit dolgoznom...

2010. máj. 30. 16:15
 19/25 anonim ***** válasza:
Ránézésre is rossz a link, amit küldtél :)
2010. máj. 30. 16:20
 20/25 A kérdező kommentje:

Én megtudtam nézni :O

(mozilla)

2010. máj. 30. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!