Ilyen típusú csajok tetszenek nektek pasik/csajok? :D
Seretnék olyan lenni, mint Kelly Brook, szerintem gyönyörű, és szép alakja van nagyon. Most még nem is hasonlítok rá (alakra), de a nyárra ilyen akarok lenni, és már el is kezdtem a kemény edzést. Szerintetek egy teltkarcsú csajból mikor lesz ilyen? A lábam nem olyan duci, inkább csípőm a széles, és fent a vállam.
Itt a link:
Én pont azt mondtam, hogy a husi a jó, de az a husi amiben van anyag. A lógó bőr undorító. Legyél husis, a hasadon legyen mit fogni. A bordáid ne látszanak. Ne akarj lefogyni mint a sok sablonpina, mert az ronda. Én csak a teltkarcsú csajokat nézem meg, mert azokat tartom nőiesnek. Egy vékony csaj összeroppanna alattam az ágyban..és nem azért mert 120 kiló vagyok.
Sportos 19/F 180/75
Ha úgyis tudod, hogy -10 kg-val épp ilyen lennél, akkor mi mit mondjunk erre látatlanban?
Egyébként biztosan most is remek alakod lehet, ha erre ráképzelek +10 kg-t, az még mindig dögös.
ezt nőként így látom. :D azt tudom, hogy nekem nem lenne ilyen hibátlan testem. nem is méretileg, hanem ilyen egyenletes színű, amin semmi hiba nincsen.
Hülye dolog, mert megjelenni, jobb egy vékonyabb alkatú lánnyal, de szexelni velük...
Szexben jobb a húsis p..ci ;)
De ez a modell sem a legvékonyabb közül való, pont ezért tetszik :)
Nyárra ilyen akarsz lenni? 2 nap múlva nyár :)
De a csillagászati az még 24 nap :)
Sportolj csak, a fiúk többsége azt szereti, főleg ha még a hasad is ilyen kockás lesz.
És ismerkedni is akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!