Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok hány kiló...

Mit gondoltok hány kiló lehetek a fenekem alapján?

Figyelt kérdés

170 centi magas vagyok.

Zavarna titeket ez a zsírmennyiség?

2017. okt. 21. 11:12
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Rajtam van zsír bőven, egy 50 kiló alatti nőn is lehet zsír bőven, akkor is, ha előnyös ruhában vagy pusztán a szám alapján egy csontvázat képzelnek el az emberek.

Mit érezhet egy anorexiás, ha önmagán észreveszi a zsírt(mint én is és a válaszolók a fenekemen), a környezete meg arról győzködi, hogy így is túl gebe és beteg?

Velem is sokszor történt, hogy szalonnával tepertővel és mekiskajával tömnének, megjegyzéseket tettek rám, milyen sovány vagyok és hogy vagyok még életben, miközben én láttam a zsírt minden reggel a testemen és fenekemen, amit itt mindenki látott és vagy soknak vagy normálisnak ítélte, de semmiképp sem túl vagy kórosan kevésnek.

Nem vagyok érzékeny lélek szerencsére, elvagyok a fenekemmel, de nagyon zavar, mikor valaki látja a zsírt magán vagy máson és zavarja őket, de bizonytalanok, itt azt kapják, hogy hülyék, mert csak pár kiló zsírról van szó és amúgyis csak 50 kiló a másik.

Mikor az én példámon látszik, hogy egy 50 kilós ember fenekét csak kb 4 kiló zsírral 60 felettinek tippelik a válaszolók.

Erre akartam felhívni az itteniek figyelmét. Hogy milyen sokat jelent látszatra csak pár kiló zsír, és egy 50 kilós emberen is lehetnek pluszkilók, mert ez nem betegesen sovány kategória.

2017. okt. 21. 12:23
 22/31 anonim ***** válasza:
47%

A 40 kilós nőn is lehet zsír.

Ezt hívják skinny fat-nek. Mikor az izmait már "lefogyasztta" (pl koplalással, vagy eleve nem is volt neki, esetleg hibás, asszimetrikus étkezéssel, amiben nincs elegendő fehérje az izmok megtartásához, de sok a szénhidrát, a zsiradék (a csokiban meg a kekszben is van zsír bőven, nem csak a csülökben), így zsírszövetet tud építeni, izmot nem), de a zsír megmarad.

Az ilyen embernek kicsi a testtömege, fékonynak tűnik optikailag, de mégis lóg mindene, mert az izmok adnak formát a testnek, és nem a zsír.

Valamint attól, hogy 50 kiló, még simán küzd olyan betegségekkel, amik az elhízott emberekre jellemzőek, egyszerűen azért, mert a testzsír %-a sokkal magasabb, mint amit a testtömege sugallna. Viszont mivel első ránézésre, vagy a mérleg alapján nem tűnik "kövérnek", így a legtöbb ilyen ember nem is foglalkozik vele, sőt, ha figyelmeztetik, akkor legyint, hogy ő milyen vékony.

2017. okt. 21. 12:23
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkin van zsír, különben megdöglik.
2017. okt. 21. 12:30
 24/31 A kérdező kommentje:

Utolsó, ha tisztában vagy ezzel, miért nem szólsz hozzá azokhoz a kérdésekhez, amikor 40+ kilós emberekbe tömnék a hamburgert, vagy 7 kiló zsírtöbbletért reklamálnak tök jogosan a párok?

Mert a másik tudatlan oldal rohadt hangos.

Én elvagyok a zsíros alakommal, azzal a tudattal, hogy van rajtam zsír bőven, és nem 10 dekás párnácska, hisz láthattad, hogy jó 10 kilós zsírpárna látványra.

Jó lenne, ha mások is tudnák, milyen látványos pár kiló zsír, és egy kis súlyú emberen is lehet jelentős zsírtöbblet.

2017. okt. 21. 12:32
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

"Utolsó, ha tisztában vagy ezzel, miért nem szólsz hozzá azokhoz a kérdésekhez, amikor 40+ kilós emberekbe tömnék a hamburgert, vagy 7 kiló zsírtöbbletért reklamálnak tök jogosan a párok? "

Azért nem szólok hozzá, mert a GYK-n nem a tudományos igazságot akarják hallani az emberek, hanem azt, ami a fejükben él, és minden másért lepontoznak a porba, gyalázkodó leveleket írnak, és közlik, hogy ők nem kövérek.

Aki meg azt mondja, hogy a párjának híznia kellene, mert túl könnyű, az az esetek 99%-ban nem arra gondol, hogy zsírt szedjen fel, hanem arra, hogy izmot. Egy formás testű párt akar, csak rosszul fogalmaz, és fogalma sincs, hogyha a párja felszedne 5-10 kiló puszta zsírt, akkor nem azt kapná eredményül, amire gondol, amire vágyik, hanem egy elhízott embert.

2017. okt. 21. 12:57
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként az izom nehezebb, mint a zsír.

Tehát ha egy skinny fat ember elkezd sportolni, akkor jellemzően megnő a testtömege, de mégis formásabb teste lesz. A 40 kilós 0 izom, csak zsír nők szoktak ezzel érvelni, hogy azért nem sportolnak, mert mikor elkezdték, akkor híztak. Pedig nem híztak, csak elkezdtek izmot építeni, és elkezdett eltűnni például a karjukról az integetőháj, ami 40 kilósan is lehet valakinek.

A test formájáért pedig alapjában véve az izom a felelős, aki hízást akar, az szép tónusos formákat akar látni, nem elhízást.

2017. okt. 21. 12:59
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Atyaég.... Itt a jónős srác női párja, csak ez az alakjába magyarázza be a hülyeséget(!) 26 éves vagy, egy gyereked van. Van DEREKAD, szép a bőröd, jó a shegged... Ha feltennéd valami férfiak által sűrűbben látogatott témába vagy weboldalra, tudod hogy hányan ...... rád?!

Ott egy kis narancs, de hát Istenem... Aki ebbe beleköt, az vagy utál téged, vagy Búza.

Ez olyan kicsi, hogy egy kis edzéssel néhány hét alatt eltűnik. Ezt csak azért mondom, hogy ha TÉGED ZAVAR.

Ráadásul azzal kapálózol, hogy "Látjátok hogy X kilóval többnek saccoltatok a fenekem miatt!!!"

Olyan emberek ideböffentett véleményével kapálózol, akik még csak el sem olvasták figyelmesen a kérdésedet, hogy 170 cm vagy.

Amúgy a gyerek apja veled van még? Mert egy ilyen idióta nőt nem is lenne csoda, ha egy normális értékrendű férfi elhagyna!

2017. okt. 21. 17:29
 28/31 Sunshinedoll ***** válasza:

Most látom, hogy 51 kiló vagy, nem mondtalak volna 60-nak, mint itt sokan. 170 centihez mondtam volna max 54

-et. Nincs rajtad zsír egyáltalán, csak nem vagy feszes, ennyi.

2017. okt. 22. 10:17
 29/31 anonim ***** válasza:
21%

"Nincs rajtad zsír egyáltalán, csak nem vagy feszes, ennyi."

Elárulok egy titkot. A feszesség=izom. A nem feszesség = zsír.

Attól, hogy nincs extrém módon elhíva, még magas a testzsír százaléka (tehát van rajta zsír), és ha izmot épít, és lead a zsírból (a tévhitekkel ellentétben a zsírból sosem lesz izom), akkor feszes is lesz.

2017. okt. 22. 10:32
 30/31 Sunshinedoll ***** válasza:
59%

:D :D :D

Jól van, kaptál egy erős közepest testépítésből, most akkor megegyezhetünk, hogy az illető nem kövér, nincs rajta több zsír, mint egy átlagos emberen, csak azért nem feszes, mert izomtalan és gyenge?

2017. okt. 22. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!