Mit gondoltok hány kiló lehetek a fenekem alapján?
170 centi magas vagyok.
Zavarna titeket ez a zsírmennyiség?
Aztán csak a fenékből honnan tudjuk?
Szerintem 60 kg vagy, szép alakkal, már amennyi látszik belőle.
22/N
Na, mielőtt törlik a kérdést, gyorsan leírom, hogy a 170 centimhez 51.3 kiló vagyok.
Jó lenne, ha befejeznék már itt az anorexiázást a férfiak, akiknek fogalmuk sincs, mennyit is jelent 50 kiló. Legalább 4 kiló zsír van csak a fenekemen, ha mind eltűnne, 46 kiló lennék, és még akkor sem lennék anorexiás, mert a karomon, combomon, derekamon maradna.
Most vagyok 20al kevesebb kiló, mint a magasságom. Ha lemenne 5 kiló(mint amilyen régen voltam), akkor sem lennék anorexiás, csak vékony. Akkor pedig 25el lennék kevesebb kilóban, mint a magasságom. A régi 45 kilós álomalakomon is fel lehetett csípni egy egy marék zsírt rajtam, akkor néztem ki a legjobban.
Ne erősítsék már itt az emberek a nőket a hízásban, mert 50 kiló ezt a feneket is jelentheti, ami 10el többnek látszik.
Aki nem ért az emberek súlyához, ne adjon már tanácsot.
Egyébként izom is van a fenekem alatt, de jó 2 centis zsírréteg rakódott rá, és túlzottan nem zavar, szeretem, hogy puha. Egyébként a nadrágméretem XSes, 34es.
Mindjárt rakok fel egy előnyös képet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!