Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok hány kiló...

Mit gondoltok hány kiló lehetek a fenekem alapján?

Figyelt kérdés

170 centi magas vagyok.

Zavarna titeket ez a zsírmennyiség?

2017. okt. 21. 11:12
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
30%

Elég fiatal, és a testét elhanyagoló nő lehetsz.

Most még kitart a jó genetikád, nem vagy elhízva, de a feneked alapján meglepődnék, ha sportolnál valamit, pár év és vége lesz a kegyelmi állapotnak, marha gyorsan fogsz kilókat felszedni.

Kezdj el valamilyen súlyzós edzést combra-fenékre, és némi kardiót.

2017. okt. 21. 11:36
 12/31 anonim ***** válasza:
77%
Ilyen adatokkal alultáplált vagy. A fenéken azért van zsír, mert fenék. Ugyanígy van zsír a melledben is, mert mell. A tenyered külső részein, mert tenyér. Ez természetes. Semmiképpen se fogyj tovább!
2017. okt. 21. 11:41
 13/31 anonim válasza:
68%
Nem vagy kövér, de ha zavar a dolog, akkor mozogj és nagyon formás lehetsz. (Bár ettől függetlenül sem árt a mozgás, jó dolog magában is).
2017. okt. 21. 11:44
 14/31 A kérdező kommentje:

26 vagyok, egy gyerek után, valóban elhanyagolt testtel.

Így nézek ki ruhában.

[link]

Jó lenne, ha befejeznék az emberek az anorexiás kommenteket az 50 kiló vagy az alatti nőknek, mert egy 50 kilós 170 magas is lehet simán kövérebb, ahogy az 162centis 42kilós csaj pár kérdéssel is lehet anorexiásnak kiáltva.

Ez a sok hozzánemértő meg erősítí benne a testképzavart, hogy egyen csak, mert ez nem normális súly, valami baj van vele, pedig csak 20al kevesebb a súlya a magasságánal, mint nekem, engem mégis sportra bíztatnak és észreveszik a narancsbőröm.

Valóban. Több kiló zsír van rajtam PEDIG 50 KILÓ VAGYOK.

Jó lenne, ha az emberek tudnák, hogy teljesen normális testalkat ez is, egy 50 kilós nőn is lehet bőven zsír.

Egyébként "csak" 18 százalék a testzsírom.

2017. okt. 21. 11:48
 15/31 anonim ***** válasza:
36%
A segged alapján én simán 75-80 kg-t tippeltem!
2017. okt. 21. 11:52
 16/31 anonim ***** válasza:
63%
Bocsi, de aki ilyen megszállottja az ilyen arányoknak, még barátnak sem kellene.
2017. okt. 21. 11:53
 17/31 A kérdező kommentje:

Nem, a fenéken nem azért van zsír, mert fenék. Én leginkább fenékre hízom, más meg hasra, és 50 kilósan picur feneke van és mellé úszógumija.

Tudom, hogy van rajtam zsír, nem zavar. Az zavar, hogy mások evésre bíztatnak és alultápláltnak látnak, ha meghallják, hogy 50 kiló vagyok. Ahogy itt már ezeréve teszik az 50 kiló vagy alatti lányokkal.

Egy 162 centis lány kérdése alatti anorexiát sugalló kommentek verték ki nálam a biztosítékot. Pusztán azért, mert 20 kilóval kevesebb a súlya a magasságánál. Mikor ilyen adatokkal vagy izom van rajta rendesen, vagy zsír, esetleg mindkettő normál mértékben, de semmiképp sem alultáplált.

2017. okt. 21. 11:54
 18/31 anonim ***** válasza:
84%

Figyelj már kérdező, az anorexia amúgy is egy betegség, egy evészavar, amibe bele is halhat az illető. Aki simán csak vékony, de ezek mellett nem látja magát kövérnek, és nem koplal, az NEM anorexiás.

Azt viszont nem tudom, honnan veszed, hogy 170 centivel és 50 kg-val valaki lehet kövér. Egyáltalán nem vagy kövér, és az a néhány zsírpárna...Hú. Mindenkinek szüksége van zsírra is egy kis mennyiségben, ami nálad pont tökéletes. Azért a túúl alacsony testzsír% se menő.

Azt viszont ne add már be, hogy nincs jó alakod, csak azért, mert van rajtad egy 10 dekás zsírpárna.

22/N

2017. okt. 21. 12:04
 19/31 A kérdező kommentje:

Az is zavar, hogy hogy leszólták itt pár napja azt a pasit, akinek a barátnője 7 kilót szedett fel. Rajtam összvissz nincs ennyi zsír, de már nagy és zsíros a fenekem. És a combom is majdnem összeér.

Az embereknek fogalmuk sincs, hogy néz ki egy testen 7 kiló zsír, mert az eleve kövér emberen fel sem tűnik, de egy vékony emberen nagyon feltűnő, pláne, ha nem egyenletes az elosztása.

Ezeknek a plussize modelleknek ki kéne írni a súlyát, ahogy a vékony modelleknek is, hogy az emberek reális képet kapjanak, mit is jelent az a szám, amit leszólnak.

2017. okt. 21. 12:09
 20/31 anonim ***** válasza:
84%

Semmi baj nincs az alakoddal, inkább a testképzavarodon kellene gondolkodni. De ha nem tetszel magadnak, akkor sportolj.

151cm magas vagyok és én is ennyi vagyok nagyjából testsúlyra 32 (nemsokára 33) évesen, és NEM VAGYOK TÚLSÚLYOS, sőt, remek alakom van, de én veled ellentétben reálisan látom a testem, XS-S méretű ruháim vannak, és mellesleg nem élsportolói szinten, de rendszeresen mozgok.

Szóval mielőtt önpusztító életmódba kezdenél, nézz magadba, és ha kell, menj szakemberhez meg kérj edzési tanácsokat valakitől.

2017. okt. 21. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!