Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A fotókon hülyén nézek ki?!

A fotókon hülyén nézek ki?!

Figyelt kérdés
mast latok a tukorbe mint a fotokon.Pl ferde az arcom ha nem snapchatel csinalok kepet es mar elkezdtem kerdezgetni a barataimat meg ugy mindenkit h ,,nem ferde az arcom meg a mosolyom?”Erre mindig nem volt a valasz.Szerintuk nem hasonlotok a nem tukrozott fotokon a valosagra.Meg azt is mondtak amikor csinaltak teloval kepet h uristen nem is igy nezel ki.Ekkor megnyugodtam.De most mit higgyek?
2017. okt. 18. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért mert tényleg nem szimmetrikus a két arcoldalad, ahogy senki máse. Meg szoktad a tükörképed, hogy mindig ugyan úgy látod a tükörben. És ha forditva làtod magad már màshogy nèzel ki .
2017. okt. 18. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Tukorben nem a realis kepedet latod, es fotokon meg lehet elonytelen pozbol fotozol, stb. A lenyeg, hogy a kamera kepe a hitelesebb.

A tukor vekonyithat, szethuzhatja az arcot plusz ugye MINDEGYIK tukor tukrozi a kepet, es ezert fura a teloban szamodra a fejed

2017. okt. 18. 19:34
 3/4 A kérdező kommentje:

De az a szerencsem hogy mindenki azt mondja hogy eloben szebb vagyok mint azokon a fotokon!!Aminek magyon orultem ;)Es az volt a furi nekem hogy azt mondta az egyik baratnom hogy azon a foton amin hatso kameraval vagyok lefotozva sokkal masabb vagyok es nem is igy nezek ki meg hogy ugy nezek ki mint a tukorben.Ezt mondja mindenki.Ez lehetséges?Vagy az hogy ferde az arcom?Mert igazabol a

Ha az is lenne biztosan piszkalnanak vele.De senki szerint nem ferde 😂Meg akivel nem is vagyok annyira joba az is azt mondta hogy nem az pedig vele sokat veszekedtem regen...

2017. okt. 18. 19:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy ?
2017. okt. 18. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!