Szépnek látom magam a tükörben, de fotókon borzalmasan nézek ki, most akkor melyik hazudik?
A valóságnak jobb hinni, de a kérdés az a te esetedben, hogy ez miért szempont.
A fotogénség szempont a modelleknél, de mondjuk a magánéletedben nem sokat fog befolyásolni. És igen, egy fotó elkészítése sok dologtól függ egyébként is: fény, szöget stbstb.
Megjegyzem én olyan mértékig vagyok más a fényképeken, hogy többször is előfordult már, hogy nem hitték el, hogy én vagyok. Szerencsére nem modellkedésből élek, mert ha így lenne akkor nem lenne munkám az biztos.
A fényképezőgép, kamera lencséi mindenképpen torzítanak valamennyit. A mondás, hogy a kamera kövérít, nem hülyeség, mert tényleg egy picit mindent kerekebbnek mutat a valóságnál, mintha egy gömbtükörben néznéd magad, persze nem olyan mértékben, csak nagyon-nagyon enyhén, de akinek olyan az arcberendezése, annak ez a torzítás nagyon hülyén tud állni. És van, akin meg sem látszik, sőt jól áll neki.
Én is az előbbi típus vagyok, sok képen mintha nem is én lennék, egész más a fejem képeken, mint a valóságban. Nem csak én mondom ezt a tükörképem alapján, mások szerint is így van. Utálom is, ha fényképeznek, mert szinte mindig csalódok a látványban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!