Selena Gomez élőben is olyan szép mint a fotókon? Vagy nem annyira?
Figyelt kérdés
2017. márc. 4. 22:47
1/7 anonim válasza:
Nem hiszem hogy itt bárki látta élőben:D De egyébként szerintem maga az arca is szép mert szabályos és szimmetrikus. Szóval gondolom smink és photoshop nélkül is szép, maximum a haja nem olyan fényes meg ilyenek
2/7 anonim válasza:
A fotókon se szép:DDDd Tele van photoshoppolva, és az a gáz hogy még a hangja is. Undorító.
3/7 anonim válasza:
A zenéi is szerkesztve , turbózva vannak , na meg a képek is..... Mű minden , ami tartalmat ˝gyárt˝ , ha nevezhető annak.
5/7 anonim válasza:
szép. persze nem annyira tökéletes mint sminkben a címlapokon de ha megnézel egy no makeup-os képet látni fogod hogy természetesen is szép. (én mondjuk nem nagyon szeretem) itt egy link: [link]
6/7 anonim válasza:
Rengeteg fotón és videón láttam már. (Itt nem a videoklipekről beszélek, inkább amatőr felvételek rajongóktól.) Amit elég nehéz lenne felturbózni hogy olyan hatást érjünk el mint a képeken. Véleményem szerint ott is nagyon szép, messze kiemelkedik a többi híresség közül szépségben. Nem vagyok fan, tehát elfogult sem, néha nagyképűnek találom (mondjuk ami érthető is.) A hangja viszont tényleg nem a legjobb. Nem olyan rémes azért, mint nekem, de átlag.
7/7 anonim válasza:
Nekem volt szerencsém eljutni az egyik koncertjére és találkoztam is vele mivel, hogy kijött a rajongóihoz és élőben is nagyon szép szerintem szebb mint fotókon!
Vannak smink nélküli képei is és ott is szép.
3.válaszoló miért lenne mű? Nem kell rosszakat írni róla ha nem tetszik ne nézd!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!