Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Füllövetés után?

Füllövetés után?

Figyelt kérdés
Pár napja lejárt a kötelező "gyógyulós" négy hét, de most nem tudom mire vélni, amit tapasztaltam :D Röviden annyi történt, hogy kiszedtem végre valahára a fülbevalókat (nem volt egy könnyű szülés, nagyon szorul a vége ezeknek s gyógyfülbevaóknak), megtísztitottam, de abban a minutumban, hogy kiszedtem, olyan volt a lyuknak a tapintása, mintha kicsit felduzzadt volna. Hátul kicsit pirosas volt a lyuk környékén, de egyáltalán nem vérzett/gennyezett. Arra lehetne gyanakodni, hogy begyulladt, de nekem nem ilyen érzékeny a fülem, sosem gyulladt még be. Mindent bír, bizsutól kezdve. De a dolgok másik oldalán viszont már amióta belőtték, minimális fájdalmat érzek, de csak ha hozzáérek, megnyomkodom. Az is gond lehet, hogy csak ritkán tisztítottam? Vagy tényleg nem bírta a fülem és begyulladt? Olyan tapintásra, mint egy pattanás, de nem annyira fájdalmas (hála az égnek). Valami tipp/tapasztalat valakinek? Szeretném minél előbb hordani a bizsu fülbevalókat, de így nem merem kiszedni mégegyszer a belőtteket.

2017. okt. 10. 23:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Vegyèl a gyógyszertárban 70%-os alkoholt, vattapamacs segítsègèvel törölgesd naponta 2x legalább. A gyógyfülcsit ne vedd ki, amíg ùgy èrzed, hogy nem gyógyult meg teljesen. 100% hogy begyulladt, ès ez nem függ össze azzal, hogy korábban volt e fülgyulladásod vagy sem.
2017. okt. 11. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!