Férfi mellbimbó piercing mennyi idő után gyógyul meg annyira, hogy ha 1-2 órára kiveszem, simán vissza tudjam rakni?
Figyelt kérdés
2017. okt. 7. 07:27
1/2 Sunshinedoll válasza:
Én 5 év tán kivettem, és 2 óra múlva már nem tudtam visszarakni.
Na most vagy én vagyok balf-sz (lehet), vagy a női meg a férfi mellbimbó szövettanilag teljesen más testrész (nem).
2/2 anonim válasza:
Szia, ez attól függ, hogy a mellbimbó melyik részébe kerül és milyen szárvastagsággal. Pont a bimbóba 14 G alattiakat nehéz visszarakni még 2-3 év után is, ennél kicsivel tágabbakat könnyebb. A bimbóudvarba, a mellbimbó alattiakat könnyebb, de lassabban gyógyul és nem mindenféle ékszer jó oda sem.
Nekem kicsit tágított, de napok után is vissza tudom rakni, bár általában nincs miért kiszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!