Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tényleg füllövetés után várni...

Tényleg füllövetés után várni kell pár hetet?

Figyelt kérdés
Mert én azt hallottam, hogy utána egyből nem rakhatom be azt a fülbevalót, amit én akarok. ez igaz?
2009. aug. 9. 02:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan beteheted az arany fülbevalót, sőt jobban ajánlom, hogy ezt minél hamarabb tedd meg, mert sokkal hamarabb be fog gyógyulni a sebed!

(A fülbelövősök persze azt mondják, hogy 6 hétig ne nyúlj hozzá az általuk adott fülbevalóhoz, de attól könnyen kaphatsz fém-allergiát, még akkor is, ha ráírták, hogy "allergiamentes". A kislányom pont egy ilyen fülbevalótól lett fém-allergiás egy életre!)

2009. aug. 9. 02:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Énis ugyanígy jártam.

Az állítólagosan allergiamentes orvosi fémmel készült fülbevalótól lett nekem is.

2009. aug. 9. 04:04
 3/5 anonim válasza:
100%
Sokszor lövettem fület, 6 hetet ajánlanak, de van olyan is, aki 3 hónapot főleg, ha nagyon felül lövetsz a vastagabb résznél. Nekem nem is gyógyult be teljesen 6 hét alatt, szóval nem is lett volna kedvem kicserélni. Én nem ajánlom, hogy egyből azt rakd be, amit te akarsz meg nem érdemes kiszedegetni, hanem hagyni kell, nehogy elfertőződjön.
2009. aug. 9. 07:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi az 1 éves kislányunknak lövettünk, és azt mondta a nő, hogy elég 2 hetet várni. Kb. 4 hetet vártunk, és akkor cseréltünk.
2009. aug. 9. 11:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy kicsit várjál vele, de nem muszály 6 hetet, én sem vártam annyit, amikor a cimpámba csináltattam fülbevalót, természetesen a porcnál kivártam. De orvosi fémet, vagy aranyat tegyél bele! Bááár... amikor lyukasztottam a fülem nekem hetekig biztostű volt benne, semmi bajom nem lettXD
2009. aug. 9. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!