Tényleg füllövetés után várni kell pár hetet?
Figyelt kérdés
Mert én azt hallottam, hogy utána egyből nem rakhatom be azt a fülbevalót, amit én akarok. ez igaz?2009. aug. 9. 02:02
1/5 anonim válasza:
Nyugodtan beteheted az arany fülbevalót, sőt jobban ajánlom, hogy ezt minél hamarabb tedd meg, mert sokkal hamarabb be fog gyógyulni a sebed!
(A fülbelövősök persze azt mondják, hogy 6 hétig ne nyúlj hozzá az általuk adott fülbevalóhoz, de attól könnyen kaphatsz fém-allergiát, még akkor is, ha ráírták, hogy "allergiamentes". A kislányom pont egy ilyen fülbevalótól lett fém-allergiás egy életre!)
2/5 anonim válasza:
Énis ugyanígy jártam.
Az állítólagosan allergiamentes orvosi fémmel készült fülbevalótól lett nekem is.
3/5 anonim válasza:
Sokszor lövettem fület, 6 hetet ajánlanak, de van olyan is, aki 3 hónapot főleg, ha nagyon felül lövetsz a vastagabb résznél. Nekem nem is gyógyult be teljesen 6 hét alatt, szóval nem is lett volna kedvem kicserélni. Én nem ajánlom, hogy egyből azt rakd be, amit te akarsz meg nem érdemes kiszedegetni, hanem hagyni kell, nehogy elfertőződjön.
4/5 anonim válasza:
Mi az 1 éves kislányunknak lövettünk, és azt mondta a nő, hogy elég 2 hetet várni. Kb. 4 hetet vártunk, és akkor cseréltünk.
5/5 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit várjál vele, de nem muszály 6 hetet, én sem vártam annyit, amikor a cimpámba csináltattam fülbevalót, természetesen a porcnál kivártam. De orvosi fémet, vagy aranyat tegyél bele! Bááár... amikor lyukasztottam a fülem nekem hetekig biztostű volt benne, semmi bajom nem lettXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!