Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fülbevaló szurás után hány...

Fülbevaló szurás után hány hetet kell várni amig elkezdhetem tágitani?

Figyelt kérdés

Hali!

Körübelül 3 hete szurta át haverom a fülemet. Azóta van benne fülbevalo. Már forgatgatom kiveszem beteszem gond nélkül.Ma megpróbálkoztam beletenni 1 fogpiszkálót. Nem sikerült sajnos már az elején eléggé csípett.Rákentem betadint, utána arckrémet de ígyse csúszott.

Hány hetet várjak amig igazábol teljesen begyogyul a lyuk a fülembe? Hány hét alatt tudom beletuszkolni a fogpiszkát?

Mennyit kell várni, hogy viszonylag fájdalommentesen , könnyen bele tudjam csavarni?

Válaszaitokat előre is köszi!

17 /F

2011. ápr. 6. 14:10
 1/6 anonim ***** válasza:
3 hétig kell alapból bennehagyni a fülben a füllbevalót, de szerintem még várj vele 3-4 hetet.
2011. ápr. 6. 14:18
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

6 hét a teljes gyógyulás.

(Csak jótanácsként mondom, hogy ne tágítsd a lyukat.

Ha esetleg évek múltán meggondolnád magadat és nem akarnál úgy kinézni, mint az afrikai bennszülöttek, és normális fület szeretnél újra: a plasztikai sebészet ma már új arcot is képes varázsolni, de fülcimpát NEM TUDNAK korrigálni!)

2011. ápr. 6. 14:20
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az épító válaszokat.

Tágítani fogom ezt eldöntöttem, de még várok velle akkor.. és a fülpiszkálótse próbálom beletuszkolni (:

2011. ápr. 6. 14:24
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
: DD
2011. ápr. 6. 14:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Második, spórolj meg nekem egy utat, és lődd le magad! Egyrészt, ha kiveszi, bizonyos méret alatt visszahúzódik a fül. Másrészt IGENIS meg lehet műttetni, úgy, hogy ne látszódjon, hogy valaha is tágítva volt.

Amúgy legyen már mindegy neked, hogy egy vadidegen mit csinál! Inkább menj a diszkóba, és osszad a 14 éveseknek, hogy ne igyanak, ne drogozzak, az amúgy is ártalmasabb.

Kérdező, hajrá!

2011. ápr. 6. 19:40
 6/6 anonim ***** válasza:

2. te mennyire sötét vagy :DDDDD

min. várj még 4 hetet vele és ha szép lassan tágitod és nem viszed fel 1 honap alatt 20mm-re akkor össze megy majd valamilyen szinten amikor kiviszed(tapasztalat) :). amugy varrnak is fület ha elszakad vagy ha egyszerüen megunod hogy log a cimpád :) hajráhajrá!

2011. ápr. 10. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!