Megérné újra kiszőkülnöm?
19 éves csajszi vagyok.Májusban váltottam át sötétbarnára.Eredeti hajszínem egy kicsit világosabb barna.Május óta ugymond tök szr dolgok történtek velem..tudom nem sok köze van a "bebarnuláshoz"de szőkém boldogabb voltam.Plusz akkoriban fehérnemű meg aktmodellkedtem.Szóval boldog voltam.
Most a feketét is kipróbáltam de nem tetszett..ezért most sötétbarna vagyok...de most van új pasim és amugy is egyre több pasi barátok is mondják hogy a szőke az olyan szexis volt nekem.Am kék szemem van,barnulni is szoktam.Szóval barna bőröm.De az tény gogy a szőkétől azért jellet megválnom mert egyszer a szőkítő leégette (50 percig hagyta rajta véletlen)és a derékig érő hajacskámnak a fele letört...pluszég a pasik azt mondják köztük új pasim is hogy legyek újra szőke..na addig a barátnőik szerint ne legyek az mert a barna jobban áll..
Tennék rá kuuuurva sok köteg pénzt, hogy csak valami csávó trollkodik. A szomorú az, hogy lehet elveszteném, de nem is a pénz hiánya tenne igazán boldogtalanná.
Rip humanity
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!