Hogyan lehetne kényelmesebbé tenni az új cipőt?
Figyelt kérdés
Pár napja vettem, egy cipőt ami nekem nagyon tetszik. Az iskolába felvettem, ám amikor hazafelé tartottam szinte szenvedtem. Feltörte a lábam, és nagyon fájt. A méret az jó, nem az a baja, ugyanis belefért a lábam bőven. A sarkamat, és a kislabujjamon lett egy szép nagy hólyag. Hosszában talán kicsit nyújtani kellene hogy meg ennél is kényelmesebb legyen. Milyen módszerekkel lehetne kényelmesebbé tenni?2017. okt. 5. 19:19
1/6 anonim válasza:
Elviszed cipészhez. Kaptafára teszi és megnyúlik kicsit.
2/6 A kérdező kommentje:
#1 és körülbelül mennyibe kerül ez?
2017. okt. 5. 19:25
4/6 anonim válasza:
Otthon teszek bele sámfát éjjelre, aztán mindennap amikor leveszem sámfát teszek bele. A saroknál meg kalapáccsal szoktam ütögetni hogy megpuhuljon de úgy hogy valami puha anyag legyen kívül mert volt már olyan hogy karcolódott a külseje
5/6 A kérdező kommentje:
#4 bocsi lehet hogy én vagyok olyan tudatlan, de mi az a sámfa?
2017. okt. 5. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!