Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek sem kifejezetten...

Szerintetek sem kifejezetten szépek a magyar lányok?

Figyelt kérdés
A legtöbb elég szlávos, vagy kissé ázsiai kinézetű, de igazából semmi különleges nincs bennük. A spanyol, francia, vagy mexikói lányok azért jobban ott vannak a szeren.

2017. szept. 12. 13:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
17%

Nem bizony. Sokkal jobb egy fejkendős . A felsoroltak után jobban bejön nem?

A spanyol, francia, vagy mexikói

Hú ezek nagyon szeren vannak. More. Ezek szerint akkor neked á borsodi nem mágyárok is jobban bejonnek mi?

2017. szept. 12. 15:24
 12/15 Sunshinedoll ***** válasza:
71%
Nem mondanám kifejezetten szépnek a magyar lányokat, de kifejezetten csúnyának se. Kevés kifejezetten csúnya magyar ember van, szerintem.
2017. szept. 12. 15:36
 13/15 anonim ***** válasza:
46%
Közel a hatvanhoz, elmondhatom, hogy jártam egy-két helyen a világban. S mivel mindig nagy tisztelője voltam a női bájaknak, meg szoktam nézni a nőket is. Szerintem európai viszonylatban messze a a magyar lányok a legszebbek. Jelen pillanatban Németországban élek, és itt katasztrofális a helyzet. Ha véletlenül meglátok egy szép nőt, azonnal kiderül, hogy nem német származású.
2017. szept. 12. 18:36
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
MINDEN népnek vannak ronda és szép lányai, ahogy néztem magyarok közül nincs több "úristen de gyönyörű wááááá" csaj az utcán de kifejezetten rondát se látok sokat, olyan, szimplán hétköznapian szép a nagy részük.
2017. szept. 13. 19:43
 15/15 anonim ***** válasza:
40%
Miért Szerinted a zöld vagy kék szem a hosszú hajak a puha fehér bőr piros száj hosszú lábak nem szexik? Mert igaz hogy vannak kövérebbek nagy orrúak de ha körbe nézel az utcán igen is szépek! Meg mennyi magyar model van Szerinted azokban sincs semmi se a szép egyszerű lányokban minek kell barna bőr mindenkinek meg hosszú kínai szem stb. mi a bajotok?
2018. aug. 29. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!