Szerintetek sem kifejezetten szépek a magyar lányok?
Gyönyörűek a magyar lányok/nők. Ők a legszebbek. :)
De más országokban is lehet szépeket találni.
Szerintem többségbe vannak szépek csak egyre több az elhízott..
pont minap néztem végig az utcán, lehet csak eddig nem tűnt fel de legtöbb lányon nem kevés felesleg volt sajnos, férfiak mintha sokkal jobban adnának a külsejükre.. Én egyre kevesebb szép lányt/nőt látok az utcán nő létemre, pedig elismerem őszintén ha valaki szép .
A spanyol és mexikói teljesen más: Most a világosabb bőrű európai nőket szereted vagy a latinos-sötét vonásúakat, kizárólag sötétebb hajjal, szemmel, bőrrel?
A magyar nők külsőre szépek, szebbek mint rengeteg más nyugati ország női (különösen nyugat-európai és észak-amerikai országokéi).
Mi az hogy semmi "különleges"? Nekem bőven elég, ha egy lánynak csinos pofija van és vonzó alkata. Ebben teljesen jók a magyar csajok.
Szerintem meg minden nációban vannak szépek és csúnyák.
Én még nem tudtam ilyen törvényszerűséget felállítani, hogy melyik nemzet női szépek, melyikek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!