Melyik a legdrágább márka, amelynek darabjai már felérnek kb. egy olcsó autó árával?
Figyelt kérdés
Nem vásárolni szeretnék, csak kíváncsiságból kérdezem. (Úgy tudom, a Burberry nagyon drága).2017. szept. 7. 20:00
2/10 anonim válasza:
A Bape egyáltalán nincs a legdrágábbak között. Egy póló is 60€, dzseki 300€, stb.
Oscar De La Renta, LV, Dior, Prada, Chanel, Hermès stb.
3/10 anonim válasza:
Nekem van egy Mulberry táskám, újonnan olyan 400 ezer körül mozog az ára.
4/10 A kérdező kommentje:
Csak láttam már 900e ft-os kardigánt
2017. szept. 7. 20:42
5/10 anonim válasza:
A luxusmárkákon belül is vannak azért eltérések, a legdrágábbak az estélyi és esküvői ruhák.
A Burberry is drága, de sehol nincs az Oscar de la Rentához képest :).
6/10 anonim válasza:
Gucci,Chanel,Balmain,Prada,LV,Balr,Dior,Hermes,Versace,D&G,C&K,Victoria Secret,Armani,Marc Jacobs
7/10 anonim válasza:
Az estélyi és esküvői ruhák rohadt olcsók, és az Oscar de la Renta is már a múlté. Nagy márkák bőrkabátjai, motoros kabátjai a legdrágábbak.
8/10 anonim válasza:
6-os is felsorolta a múlt divatmárkáit. Ezek már nem drágák, csak a Gucci, Hermés, Chanel. De akik nagy pénzeket adnak ki ruhákért, nem ezeket a márkákat veszik, hanem újonc friss high-end márkákat.
9/10 anonim válasza:
Igen, a nagy márkák szőrme és bőrcuccai megfizethetelenek:(
10/10 A kérdező kommentje:
Az milyen a high-end?
2017. szept. 15. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!